Najbolji ljubavnici horoskopa: ONI NIKADA NE RAZOČARAJU

Strast je kao začin život, neki je imaju manje, neki više, a ova tri horoskopska znaka u krevetu ne mogu da razočaraju. Nezasitni, kreativni i rođeni ‘lovci’, ovi znakovi su najbolji od svih.

Škorpija
Najstrastveniji znak Zodijaka definitivno je Škorpija. Za ovaj znak kažu kako je nevjerovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni se*sualni instinkt. Škorpija voli divlji se*s u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava erotsko donje rublje, igrati igrice u krevetu, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli da otkriva i osvaja pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se ‘nude na tanjiru’. Takođe, za vrijeme uživanja mu je jako bitno da ukloni sve barijere između sebe i partnera kako bi stvorio se*sualno jedinstvo potpuno ‘ogoljeno’ od svih inhibicija.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubiće se duboko i iskreno. Udovoljavaće mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantuje nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je se*s jako važna stavka u životu.

Ovan
Ovaj znak posjeduje ogromnu energiju, a strast kod Ovna je kao vatromet. Ako želite da kod njega upalite iskru, koja vodi eksploziji emocija, morate da mu budete zanimljivi, sama privlačnost nije dovoljna jer vole izazov.

Upusti li se u vezu s nekim ko nije toliko raspoložen za izazove kao on, Ovnu će nakon nekog vremena takav partner dosaditi i zabavu će potražiti negdje drugdje jer mu je zabava podjednako važna kao i dobar se*s.

Za Ovna kažu kako je vrhunski ljubavnik, prepun strasti, a njegove apetite svi ne mogu da isprate. Što se njega tiče, vođenja ljubavi nikad nije dosta, a strastima se može prepustiti više puta dnevno. Za njega je se*s samo u krevetu previše dosadan, pa ga praktikuje gdje god se nađe i ima priliku.

Lav
Za Lava kažu da je zvijer u krevetu, toliko strastven da iskre frcaju na sve strane. Ipak u isto vrijeme je vrlo nježan i pažljiv. Lav je sklon dominaciji u svim aspektima života, pa je takav i tokom vođenja ljubavi. Voli da mu partner ispunjava se*sualne želje, ali spreman je da uzvrati istom mjerom.

Se*s u krevetu Lavu je sasvim dovoljan jer je pomalo tradicionalno nastrojen. Ali, iako nije sklon ispoljavanju strasti na različitim lokacijama kao Ovan, ipak voli kada ga partner iznenadi nekim neobičnim mjestom, posebno ako je to vrlo prijatno, romantično i intimno.