Najbolje godine za brak po horoskopu: Bikovima idealno vrijeme 25 godina, Blizanci što stariji, to stabilniji, Rak gradi karakter do ztidesete

Brak je veliki korak u svijetu ljubavi i veza. Zapravo, to je posljednji korak prije nego što par započne zajednički život zauvijek. Stoga je za ovu odluku potrebno mnogo pripreme i razmišljanja, uključujući o ono: kada je pravo vrijeme stupiti u brak? To zavisi od prirode naših ličnosti i prirode naših odnosa. Ako želite definitivan odgovor, potražite ga u svom horoskopskom znaku. Prerano stupanje u brak kada niste zaista spremni, može se završiti njegovim krajem prije nego što je zapravo i počeo. Sa druge strane, ako to učinite prekasno, propustiće mnogo vremena sa voljenom osobom.
OVAN
Nije potrebno mnogo mozgati da bi se zaključilo da Ovnovi stupaju u brak u ranim 20-im. Vi ste takav tip osobe kojoj je potreban partner da bi ostvarila sve što želi u životu. Zašto biste gubili vrijeme? Vi uvijek srljate, ali pronalazite način da sve bude na svom mjestu. Ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa ranim stupanjem u brak.

BIK
Vi čeznete za stabilnošću i sigurnošću u životu – čak i u ranom dobu. Zbog toga je logično da se vjenčate oko 25. godine. Ako čekate duže, postaćete nestrpljivi i ogorčen

BLIZANCI
Najbolje je da malo sačekate. Ne budite toliko nestrpljivi. Upoznaćete srodnu dušu u srednjim 30-im. Zabavljajte se dok se to ne desi.

RAK
Vi ste veoma osjetljivi i emotivno nestabilni. Morate sazreti prije nego što se upustite u emotivni rolerkoster kakav je brak. Najbolje je da ne stupate u brak prije 30. godine. Iskoristite 20-e da izgradite karakter i spoznate šta zaista želite.

LAV
U mladosti ste previše sebični i opsjednuti sobom da bi vam veze uspijevale. Morate sazreti u 30-im kako biste se skrasili sa nekim do kraja života.

DJEVICA
Slobodno stupite u brak sredinom 20-ih. Ne morate previše čekati. Djevice vole konvencionalnost u svakoj prilici.le.com

VAGA
Vage slobodno mogu da stupe u brak u ranim 20-im. Vi ste prirodno obdareni takkvim osobinama ličnosti da znate da održite zdravu vezu. Spoznali ste suštinu veza još u ranom dobu. Vaš brak će uspjeti čak i ako rano stupite u njega. Vi ćete uvijek pronaći način da riješite nezgodne situacije.

PROČITAJTE I OVO

Financijska astrologija: Uz pomoć zvijezda do bogatstva

ŠKORPIJA
Za vas važi jedan od dva ekstrema – ili ćete se vjenčat prije 20. godine ili u kasnim 30-im. To su prave godine za Škorpiju.

STRIJELAC
Ne stupajte prerano u brak. Završićete depresivni i ogorčeni. Želite da provedete mladost slobodni, putujući. Kada osjetite da ste vidjeli sve što je trebalo vidjeti, vjenčajte se. Najbolje je da sačekate 30-e godine.

JARAC
Ne želite da se previše mladi vjenčate jer ne želite da žrtvujete svoje snove u tako ranom dobu. Ne želite ni da čekate previše, jer ako vas posao pojede, ostaćete zauvijek sami. Najbolje godine su oko 25-e.astrostyle.com

VODOLIJA
Vi možda niste najromantičniji znak, ali imate inteligenciju korisnu za brak. Slobodno se možete vjenčati u ranim 20-im. Vaš britki um pomoći će vam da riješite mnoge bračne probleme.

RIBE
Vi ne podnosite dobro intenzivne emocije i osjećanja. Zbog toga bi vaš bračni partner morao biti emotivno stabilan i jak. Sačekajte dok ne sazrite dovoljno – u ranim ili srednjim 30-im možete iskreno da se nekom posvetite.