Najbolja ljubavna kombinacija po horoskopu

Iako možda ne verujete u horoskop sigurno ste više puta bili u dilemi da pogledate kako su vama i vašem izabraniku naklonjene zvijezde! Priznaćete da astrologija ne griješi uvijek i da ipak imaju veze vaše karakteristike i sklonosti sa tim kako ćete funkcionisati u ljubavnim odnosima.

Pitali smo se koji je to horoskopski par najjači, između kojih znakova je hemija toliko vidljiva i ko će uspjeti na preživi apsolutno sve nedaće zarad svoje ljubavi.

U pitanju su Bik i Škorpija.

Ova dva znaka kada se nađu, potpuno su opčinjeni jedno drugim. Njihova strast i hemija su savršen sklop po zvijezdama. Škorpija obožava što je Bik neko koga neće lako zadobiti i to je ona doza izazova koju ona voli.

Bik uživa u fizičkom kontaktu i težnji za dostizanjem emotivne sigurnosti, a Škorpija zrači privlačnošću i u ljubavi očekuje puno strasti, što Bik obožava.

Stabilan i konzervativan, Bik je među najpouzdanijim znakovima zodijaka. Sa druge strane, Škorpija je odličan lider i osoba rođena u ovom znaku je uvijek svjesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti.

(fokus.ba)