Nagradna akcija: NA POKLON LIČNA ŠRI JANTRA NAJSRETNIJIM ČITATELJIMA

Šri Jantra djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i radite, poboljšava odnose među partnerima, ukućanima ili kolegama. Idealna je za balansiranje odnosa svih ukućana.

Naš magazin u saradnji sa Azrom i Nedžadom Džakulić organizira nagradnu akciju u kojoj daruje najsretnijeg našeg čitatelja „Ličnom Šri Jantrom“. Za učešće u nagradnoj akciji potrebno je da potražite uputstva u našem printanom izdanju broj 391, koje se nalazi na kiosc ima.

Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti u slijedećem izdanju „Aure“, broj 392, koji je na kioscima od 4. novembra 2019. godine. Nakon toga će sretni dobitnik i predstavnici Škole za dušu iz Bihaća u direktnom kontaktu dogovoriti detalje izrade i dostave Šri Jantre.

Za nakit Šri Jantru kažu da se koristi oko12 000 godina, a njen učinak je prema analizama fizičara 70 puta moćniji od učinka piramidalne konstrukcije. Šri Jantra od 3 cm, ima veći uravnotežujući učinak od dvometarske piramide.

Djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i radite, poboljšava odnose među partnerima, ukućanima ili kolegama. Idealna je za balansiranje odnosa svih ukućana.

Tamo gdje postavite Šri Jantru ne može nedostajati obilja jer Jantra je sposobna privući bogatstvo i osloboditi dugova. Dobro je poznata stvar da kada se Šri Jantra nalazi u uredu poslovne zgrade ili prostora, taj posao cvjeta i povoljno se razvija, čineći posao uglednim i uspješnim. Ova jantra je svojevrsna zaštita od negativne energije, opasnosti, bolesti i nesreće.

Informacije o Šri jantri pogledajte ovdje:

Komentari

komentara