NAGRADA ZA ČITATELJE AURE: BESPLATNO NAMJEŠTANJE PRVOG KIČMENOG PRŠLJENA

Od nedavno i jedini atlasolog u BiH Efterije Maslić, koji se školovao kod Predraga Đorđevića, „prsten života” vrati na anatomsko mjesto samo sa nekoliko pokreta

aura 306 efterije radi tretmanPoznato je da prvi vratni pršljen (atlas – nosač lobanje) najviše nam pravi zdravstvene probleme u cijelom tijelu; on mehanički smeta i blokira prirodan protok i funkciju arterija, limfnog sistema i dugačkih živaca povezanih sa mozgom.  Nakon što je Predrag Đorđević, atlasolog iz Novog Sada osmislio sopstveni metod namještanja atlasa, smanjio broj pritisaka na potiljku i povećao im efikasnost, njegovim stopama u BiH je krenuo Efterije Maslić iz Šamca. On metodom „Preporod atlas tretman”, pouzdano i efikasno vraća prvi kičmeni pršljen na anatomsku poziciju.

Kad se namjesti atlas naјviše poboljšanja se ispoljava kod: vrtoglavica, nesvjestitca, glavobolje, migrena, zuјanja u ušima, loša koncentraciјa, loše pamćenje, loša tjelesna statika, bol u vratu, ramenima, trnjenja u rukama, mučnine, gubitak ravnoteže, iznenadne nesvesjestice, blijedilo kao i crvenila u licu, pretjerano znoјenje, žgaravice, gastritisa, zatvora kao i sindroma nadraženih crijeva i psoriјaza…

– Namještanje atlasa jedino može da shvati onaj ko je to uradio, a poslije toga poželi da se takva sreća dogodi i drugima – kaže Efterije Maslić, čija se ordinacija nalazi u Šamcu u prostorijama Udruženja građana za zdrav život i ekologiju svijesti.

Udruženje građana za zdrav život i ekologiju svijesti daruje besplatne tretmane namještanja atlasa za čitatelje magazina “Aura”. Tretmani će se obavljati u Šamcu. Tačan termin za pregled i tretman naši nagrađeni čitatelji će dogovarati sa atlasologom Efterijem Maslićem.

Kako do besplatnog namještanja atlasa?

Pošaljite SMS poruku na broj 091 510 101. Upišite PRESS, napravite razmak i upišite ATLAS. Nakon toga svoje podatke.

Cijena poruke je 0,80 KM plus PDV. Imena nagrađenih čitatelja objavit ćemo u ponedjeljak 18. jula 2016. godine.