Nafakali dani: KOJI SU NAJSRETNIJI DANI U JULU?

Evo koji dani u julu 2021. godine su najsretniji i najpovoljniji za ljubav, posao, novac i ostvarenje želja!

7. juli – magičan dan ostavrenja želja, dani ogledala
„Dani ogledala“ su su vrlo povoljni dani. Ovog dana očekuje nas energija dvije sedmice – niz 7-7 ima izuzetno harmoničnu, lijepu i romantičnu energiju. Ovo je dan sreće i dobrog raspoloženja. Možete bezbjedno da preduzimate nove stvari ili se opustite bez razmišljanja o bilo čemu. Veoma je važno da ne klonete duhom i borite se za svoje mjesto pod Suncem.

9. juli – maksimalni protok julskih pegazidi
Julski pegazidi su jedan od najuočljivijih meteorskih pljuskova, odnosno kiša zvijezda padalica. Činjenica je da se njegovi meteori kreću ogromnom brzinom od oko 70 kilometara u sekundi, ali im je sjaj izuzetno lijep. Sa astrološke tačke gledišta, ovaj dan će biti izuzetno povoljan, jer će nam maksimum ovog potoka otkriti važne tajne. Mnogi ljudi će naučiti nešto što će u potpunosti promijeniti njihovu predstavu o određenim događajima, osobama ili životu uopšte.

22. juli – prelazak Venere u znak Djevice i suprotstavljanje Jupiteru
Venera na današnji dan prelazi u znak Djevice. Ovo nije njegov najbolji položaj, ali generalno, takav prelaz će blagotvorno uticati na našu energiju. Biće to povoljan dan, jer se u Lavu Venera osjećala mnogo gore. Činiće se da će baciti okove i pomoći vam da učinite to isto. Suočavnaje Venere i Jupitera takođe je izuzetno uspješan aspekt. Ova dva događaja će se dopunjavati vrlo blagotvorno.

25. juli – Merkur se suočava sa Plutonom
Dve najudaljenije planete stupiće u sukob 25. jula. To znači da će se nalaziti na suprotnim stranama Zemlje. Ovaj aspekt imaće veoma blagotvornog efekta na naš uspjeh u oblastima za koje su ove planete odgovorne: komunikacija, finansije i rad. Takav događaj se ne događa često, pa možemo reći da je ovo jedan od najboljih dana za rad i finansijske aktivnosti čitavog ljeta, a o julu da i ne govorimo.

28. jula- Promjena znakova Jupitera i Merkura
28. jula Jupiter prelazi u znak Vodolije. Nova istorija započinje u istoriji ove planete, a samim tim i u našoj istoriji. U Jarcu je energija Jupitera bila još teža nego obično, ali 28. jula postaće lakša i manje „viskozna“. Naša svijest će ovog dana početi da se oslobađa predrasuda. Isti dan se može smatrati povoljnim za nove poslove i nova poznanstva. Takođe, Merkur će 28. izvršiti prelazak u znak Lava. Ovo će takođe biti povoljan događaj. 28. jula povećaće se naše samopouzdanje. Ova planeta će vam pomoći da razumijete šta zaista želimo od života. Biće moguće ići na duga putovanja, upoznavati nove ljude.

error: Content is protected !!