Na kraju se iselili iz kuće: NESTAJALE IM STVARI, A PSI LAJALI I REŽALI IZ ČISTA MIRA

Otac (46) i sin (26) iz Manchestera ostali su potpuno izbezumljeni nakon što su u gostinjskoj sobi kamerom zapazili tamnu, osjenčanu figuru, nakon niza nadnaravnih zbivanja u svom domu.

Barem tako tvrde. Pa kažu da su im nestajale stvari, da su se pojavljivali čudni mirisi i zvukovi, a njihovi psi često su lajali i režali „u prazno.“

Otac godinama izbjegava ulaziti u gostinjsku sobu jer bi se njegova tri psa tamo uvijek čudno ponašala. Tvrdi da ponekad iz sobe čuje korake, unatoč tome što je soba prazna.

Nakon što je primijetio da se predmeti sami pomiču, sin (26) u srpnju je postavio kameru, nakon čega se skeptičan dvojac uvjerio da nisu sami.

“Zachary je odlučio da mu je dosta i nabavio je kameru za snimanje fotografija sa detektorom pokreta – rekao je otac, prenosi The Mirror.

Snimci snimljeni nakon aktiviranja senzora pokreta otkrili su tajanstvenu crnu sjenu koja prelazi prostoriju.

“To se događa posljednje dvije godine. Čuo bih čudne zvukove, ali nisam volio previše razmišljati tome. Ja sam pomalo skeptik pa nisam baš vjerovao ni u jednu od ovih natprirodnih stvari – rekao je 46-godišnjak.

“Stvari su jednostavno nestajale. Uvijek ostavljam novčanik dolje, pored mikrovalne pećnice, ali sljedeće ali onda ga ugledam u ladici u sobi na katu – sin je objasnio.

Moj sin ima tendenciju ostavljati ključeve kraj vrata, ali onda ih nađemo nasred kuhinjskog poda. Ovo su teški ključevi – oni ne padaju samo. Čuli bi pse kako laju, siđemo dolje, a ključevi leže na podu – nastavio je 46-godišnji otac.

Prijatelji su im rekli da pozovu stručnjake za nadnaravno, no boje se da će na taj način iziritirati što god se u stanu nalazi, pa su odlučili iseliti iz kuće.

“Pokušali smo sa raznim razumnim objašnjenjima, no ta bi se stvar pojavila pokraj kreveta, u kutu, iznad kreveta, posvuda. Nismo imali nikakvo objašnjenje za to” – zaključili su.