NA koji način grlite partnera dok šetate? SAZNAJTE KOLIKO VAM JE STALO DO NJEGA?

Evo šta način na koji grlite svog partnera govori o vašoj ličnosti i vezi Šta zapravo predstavlja svaki vaš zagrjaj i način na koji to radite?

Lice u lice

Partnerove oči su kao prozor sreće, tako da gledate u njih svaki put kada ste sa njim. Toliko ste duboko povezani da vas to skoro plaši!

Moja si

 Vas dvoje ste i ljubavni partneri i prijatelji i niko ne može to promijeniti. Vama je dosadno da šetate držeći se za ruke kao svi ostali, pa ste odlučili da to promijenite da bude izraženije.

Držanje iza leđa

Ovo znači da vam nije stalo do partnera koliko je njemu stalo do vas. Ovo djeluje vrlo drugarski i kao da ste sami za sebe. Očevi i kćerke rade ovo ponekad!

Imam te

 Vi se ponašate zaštitnički i partner je za vas posebna osoba. Ne postoji veći znak da mu to dokažete, nego da stojite odmah iza njega!

Snažan zagrljaj

 Vi ne želite da se razdvojite od partnera ili da ga izgubite, to bi za vas bio koban dan. Grleći ga čvrsto najbolji je način da mu dokažete koliko ga obožavate i da nikada ne biste dozvolili da mu se nešto loše desi.

Londonski most zagrljaj

Ovaj zagrljaj je kada se partneri grle što je dalje moguće, gdje vam je donji dio tijela udaljen od drugog. Ovaj stav pokazuje veliku količinu neslaganja ili neudobnosti u vezi.

Krpena lutka zagrljaj

 Ovo je kao “jednosmjerna ulica” u vezi – jedna osoba grli drugu što je više moguće, dok druga stoji mlitavo. Ovaj stav pokazuje duboku neravnotežu između partnera. Koliko god se trudili, zaista je nemoguće održati vezu ako i druga osoba ne pokaže istom mjerom.

Blagi ples

 Vi volite samo romantiku i ako vas nježno obuhvati oko struka, izgledaćete kao da ste zaljubljeni par na maturi koji pleše. Ovaj zagrljaj je tipičan za mlade parove koji su tek stupili u vezu, ali ako ste već duže vrijeme sa partnerom, onda znači da ljubav još uvijek gori u vama.

Vaša ruka u njegovom džepu

Možda ste malo skeptični prema svom partneru ako svaki put stavljate svoju ruku u njegov džep. Da li provjeravate da li tamo drži neki tajni papirić ili ljubavno pismo od druge žene?

Zagrljaj u letu

Ovaj zagrljaj je vezan za strast i požudu. Bez obzira da li je vaša veza dugotrajna ili ozbiljna, ova pozicija otkriva da imate konstantnu požudu jedno prema drugom

PROČITAJTE I OVO

Američka terapeutkinja za brakove: Koliko se ljubite, toliko će vam trajati veza!