Na koji cvijet će sletjeti leptir? Odgovor kazuje koliko ste iskreni u vezi!!!

Pogledajmo kakav je vaš temperament i ličnost u vezi. Samo morate da odaberete cvijet za koji vjerujete da će leptir prvo na njega sletjeti.Odabrali ste cvijet A: Vi ste sretniji kada ste u vezi!

Analiza temperamenta: Vi niste neko ko slijepo žudi za odnosom samo da biste bili u vezi. Međutim, sretni ste i ispunjeni kada ste s nekim posebnim. Zabavno vam je da doživite posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osjećaj stabilnosti donosi vam radost. Takođe mislite da nije zabavno živjeti sam,.. Niste neko ko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvijek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.
.
Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvijet B na ovom testu.

Odabrali ste cvijet B: Nećete započinjati vezu ako niste uvjereni da volite tu osobu!
Analiza temperamenta: Stvarno ne volite da razmišljate o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osjećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite da budete u vezi samo da bi bili u vezi. Želite da pronađete pravu ljubav s nekim. Nećete se obavezati sve dok ne budete potpuno uvjereni da je ta osoba neko koga volite duboko. Sretni ste sami i osjećate se ispunjeni svojim hobijima i interesovanjima.
Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvijet B i C na ovom testu.

Odabrali ste cvijet C: Vi ste neko ko uživa u slobodi!
Analiza temperamenta: Vi ste neko ko može da živi sretno sasvim sam! Međutim, niste neko ko kaže: “Nikada neću biti u vezi s nekim!” Razumijete vašu slobodu i želju da budete sami. Vi ste nezavisna osoba pa ste prilično dobri u donošenju odluka. Mislite da je vaše vrijeme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami! Ako ne pokušavate da razmišljate o teškim dijelovima veza, moći ćete da razmišljate o ljubavi i romantici u pozitivnijem svjetlu!
Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvijet C na ovom testu.
.
Odabrali ste cvijet D: Stvarno želite da budete u vezi!
Analiza temperamenta: Stvarno želite da upoznate nekog posebnog! Često se osjećate usamljeno i osjećate se sretnije kada možete da se oslonite na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na porodicu, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, porodicu, ljubav i brak. Sretni ste kada se družite.
Preporuka partnera: Vi ste neko ko se može prilagoditi bilo kojem partneru. Vi ste dobar slušalac i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvijet A ili D na ovom testu.(Mystical raven)