Muzičar otvorio dušu: REDOVNO KOMUNICIRAM SA SVOJIM POKOJNIM SINOM!

Muzičar Nik Kejv objavio je na svom vebsajtu “The Red Hand Files”, dirljiv tekst o tome kako komunicira sa svojim sinom Arturom koji je tragično preminuo 2015. godine.

Kejv je posjetiocima sajta dao mogućnost da mu postavljaju pitanja o životu, muzici, karijeri… a nedavno je obožavateljki koja se predstavila kao Sintija, odgovorio na pitanje o svom pokojnom sinu Arturu, prenosi magazin NME.

Sintija je navela da posljednjih godina osjeti da kroz snove komunicira sa bliskim ljudima koji više nisu među živima – svojim ocem, sestrom i prvom ljubavlju – i upitala je Kejva da li on i njegova supruga Suzi osjećaju da na isti način komuniciraju sa Arturom.

Kejv se zahvalio Sintiji na “predivnom pitanju”, navodeći da “kada volimo, onda i tugujemo”, i da su tuga i ljubav zauvijek isprepletani.

“Tuga je strašno podsjećanje na dubinu naše ljubavi i, poput ljubavi, ona je bespogovorna (…) Ona okupira srž našeg bića i kroz naše prste se širi do granica svemira.”

“Unutar tog vrtloga svi vidovi ludila postoje; duhovi, duše i vizije u snovima, i sve ostalo što, u našem žalu, postaje stvarno”, dodao je Kejv.

Radi se o, kako je naveo, dragocjenim poklonima koji su “vjerodostojni i stvarni” koliko je potrebno da budu. “Oni su duhovni vodiči koji nas izvode iz tame.”

Kejv je otkrio da osjeća prisustvo svog sina, svuda oko sebe, iako on možda nije tu.

“Čujem ga kako mi se obraća, vodi računa o meni, vodi me, iako možda nije tu. Redovno posjećuje Suzi u njenim snovima, priča joj, tješi je, ali možda nije tu (…) Ovi duhovi su u suštini ideje – zapanjujući plodovi naše mašte probuđeni nesrećom”.

“Poput ideja, i ovi duhovi govore o mogućnosti. Pratite svoje ideje, jer se s njihove druge strane nalaze promjene, razvoj i pokajanje. Prizivajte ih. Dajte im život. Govorite im. Njihove nestvarne i sablasne ruke vraćaju nas u svijet iz kojeg smo izbačeni; u bolju sadašnjost i nezamislive promjene.”

Artur Kejv preminuo je 2015. godine nakon pada sa litice visoke 18 metara. Imao je 15 godina.