Muž je ljubavnice dovodio u kuću, brukajući me pred djecom rođenom – tvrdi Aldijana E. iz Švicarske

Aldijana (36) i Mirza E. (40) iz Švicarske bili su u braku 16 godina sve dok Mirza nije počeo da pije i hoda po diskotekama, kafićima..u ženskom društvu je počeo dane i noći da provodi.

Sve je više konzumirao alkohol i jednostavno je izgubio osjećaj za porodicu i život uopšte.

Kod kuće bi iskazivao agresivnost, od žene i djece je tražio da ga se boje i da strepe od njega.

Maltretirao ih je, provocirao, a onda je i otkaz dao na poslu, tjerajući Aldijanu da ona sama radi i izdržava porodicu – nova je priča iz prakse iscjeliteljke i vidovnjakinje Rabije.

Ja bih recimo vidjela kad on uzme i u džep stavi ključ, a onda nas je tjerao da mi po kući tražimo ključ. Nismo smjeli pisnuti, kakav je to teror bio.

Uglavnom, on je novac trošio na sponzoruše, izlaske, piće i kocku. Najgore je bilo kad je počeo kući dovoditi ološ, pijandure, a na kraju i svoje ljubavnice – priča Aldijana.

Kad sam ga upitala zašto dovodi kurve u naš zajednički dom i to još pred djecom, istukao me i istjerao napolje. Morala sam zvati policiju – prisjeća se Aldijana.

To veče se u njoj sve prelomilo. Noćila je kod sestre, a sutradan se zaputila kući spremna da se iseli.

-Sve je smrdilo na alkohol, bilo razbacano. Plakala sam nad svojim životom koji je do tad bio čisto savršenstvo. Pokušala sam Mirzu ubijediti da se okane ćoravog posla, pokušala sam doprijeti do njegovog razuma..on je odgovorio da me ne voli i da ne želi više živjeti sa mnom.

Još je dodao da ako mu se odmah ne maknem s očiju, on će me sam izbaciti naglavačke.

Nisam mogla vjerovati da se jedan divan čovjek može tako ponašati. Promijenio se za 180 stepeni! Vratila sam se sestri i ona mi je dala broj vidovite Rabije. Nazvala sam je i uz plač joj objasnila situaciju.

Rabija je otvorila naše zvijezde i rekla da je na Mirzi crna magija nabačena od strane ljubavnice. 28 dana je trajao tretman poništenja te magije. Mirza je progledao svojim očima, Rabija nas je spojila opet. Pomirili smo se, Mirza od tad nije okusio ni kap alkohola, opet je onaj stari. Rabija je sve vratila u normalu i zahvaljujući njoj, opet smo sretni.