Muškarci s nultom krvnom grupom su najbolji ljubavnici, mogu da vode ljubav satima!

Od 1.000 muškaraca obuhvaćenih istraživanjem, 42 odsto onih koji imaju krvnu grupu A imalo je problema u krevetu (zatajli su) i tek 16 odsto njih sa nultom grupom.

Potencijal muškarca, prema najnovijim istraživanjima, zavisi od krvne grupe. Prema istraživanju Univerziteta Ordu u Turskoj, muškarci s krvim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da “zakažu u krevetu”.Tako su muškarci sa nultom krvnom grupom najbolji, jer kod njih postoje najmanje šansi da će ženu razočarati u seksu.

PROČITAJTE I OVO

Temperament prema krvnoj grupi: žene sa nultom krvnom grupom su egoisti, a kakve su ostale?

Naime, od 1.000 muškaraca obuhvaćenih istraživanjem, 42 odsto onih koji imaju krvnu grupu A imalo je problema u krevetu (zatajli su) i tek 16 odsto njih sa nultom grupom.
Naučnicima nije jasno na koji način krvna grupa utiče na potenciju. Takođe, oko 40 odsto muškaraca ima neki oblik erektilne disfunkcije. Među ispitanicima s tim problemom, njih 30 odsto je priznalo da uzimaju lijekove.
Postoji još istraživanja po kojima su muškarci s krvnom grupom “0” najbolji ljubavnici na svijetu. Oni uživaju u seksu i u stanju su da vode ljubav satima. (aura.ba)