Muškarci lude za njima: Ovo je savršen oblik grudi i nema veze sa veličinom!

Ljekari su odlučili da istraže da li je ljepota grudi zaista u vezi s veličinom, ili je oblik važniji. Ispostavilo se da postoji savršen oblik grudi, koji nema veze s veličinom, a krasi mnoge slavne ljepotice poput Kejt Midlton, Megan Foks, Mirande Ker, Kejti Peri i Keli Bruk.

Otkriveno je da je u dobijenoj formuli najvažnija veličina gornje, odnosno donje strane dojke. Istraživači vjeruju da su najljepše grudi one kojima je gornja polovina iznad bradavica malo manja od donje. To, zapravo, znači da je bradavica zbog oblika dojke uperena 20 stepeni naviše, piše dnevno.rs.

Da bi se to potvrdilo, više od 1.300 ispitanika trebalo je da ocijeni ženske grudi različite veličine i oblika. Grudi koje su imale odnos 45 prema 55 s aspekta pozicije bradavice najviše je pohvalilo 87 odsto ispitanika.

Tako je potvrđeno da, bez obzira na godine, rasu ili podneblje u kom se žena nalazi, najljepše ženske grudi nemaju veze s veličinom, već s oblikom.

Na drugom mjestu je oblik grudi ravnomjerne veličine u odnosu na bradavicu. Takve grudi najviše voli oko devet posto ispitanika, a ima ih Britni Spirs.