Muškarci koji usisavaju, peru suđe, brišu prašinu – češće vode ljubav!

Iako se smatra da se žene često opravdavaju sa ‘Ne sad, boli me glava’, to ne znači da su manje zainteresovane za seks od muškaraca, kaže dr. Less Parrott, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex”.

– Ne možete očekivati da se vaša seksualna želja uvijek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, stoga ne dopustite da se to dogodi – kaže autor i navodi nekoliko savjeta uz koje ćete ‘uskladiti toplomjere’.

– Razgovor o seksualnim željama sigurno će doprinjeti usklađivanju libida. Kada osjetite da je pravo vrijeme, pitajte je kad želi da vodi ljubav. Ključ je u tome da treba da što više znate o njenim seksualnim željama. A ako primjetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme – ističe.

Neke žene su sramežljive i ne znaju kako pozvati partnera na seks. Kako biste izbjegli takve situacije, dogovorite vaš tajni ‘znak za seks’.

– To može biti upaljena mirisna svijeća, pjesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni – savjetuje.

Dotaknite njena osjećanja prije tijela, kako biste je zaveli i ‘odveli u krevet’ kada vi to želite.

– Ugađanjem ili tepanjem ćete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pjesnik, ali jednostavne rečenice poput ‘Puno mi značiš’, ‘Ti si najbolji dio mog dana’ će probuditi uspavane strasti – ističe Parrott i podsjeća na rezultate istraživanja koje je pokazalo da se muškarci koji sudjeluju u kućnim obvezama, češće vode ljubav.

– Ne samo da su seksualno osjetljivije na njih, nego su im i fizički privlačniji takvi muškarci – zaključuje autor.