Muškarac iz Arizone postao žrtva opsesivne žene: “Nakon prvog sastanka, dnevno mi je slala i po 500 poruka!”

Upoznali su se na internetskoj stranici za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ades poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i prijeteće.


Nakon što je neprestano maltretirala jednog muškarca u Arizoni, uhodila ga i slala mu prijeteće poruke, 31-godišnja Jacqueline Ades se suočava s brojnim optužbama, saopštila je policija.

Ades je uhapšena u utorak zbog optužbi za prijetnje, uhođenje i maltretiranje muškarca s kojim je jednom izašla na sastanak. Upoznali su se na internetskoj stranici za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ades poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i prijeteće. Žrtva tvrdi da mu je Ades slala i po 500 poruka dnevno, javlja Boston news.

Nesretni ju je muškarac prošle godine dvaput prijavio policiji, nakon što je vidio njezin automobil parkiran ispred svoje kuće. Kad je prošlog mjeseca bio na putu i od tamo gledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, vidio je da je Ades bila u njegovoj kući. Odmah je nazvao policiju, koja je došla tamo i pronašla Ades kako se kupa u njegovoj kadi. Prošle je sedmice navodno došla na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga. Saslušanje na sudu trebalo bi se održati kasnije ovog mjeseca.