Muka ti je od sladunjavih poruka i srca koja iskaču na svakom koraku? Evo zašto je bolje biti solo na Dan zaljubljenih!

Dan zaljubljenih često predstavlja pritisak za sve one koji su solo, a za to uopšte nema razloga.

Gotovo svi tvoji prijatelji i prijateljice s nestrpljenjem čekaju Dan zaljubljenih koji će provesti u zagrljaju momka/devojke, a jedino o čemu ti razmišljaš je da nestaneš i prespavaš cijeli dan.

Sladunjave poruke, srca koja iskaču na svakom koraku, rasprave o savršenom poklonu, sve ti je to naporno. Ipak, nije smak svijeta ako si za Dan zaljubljenih solo.

Evo i zašto:

Ako niste zaljubljeni, ne morate se zamarati smišljanjem poklona i ostalim “čarima” koje ovaj dan donosi. Osim ako odlučite da sami sebi kupite poklon, što isto nije loša ideja… Ako nemaš očekivanja kako treba da provedeš Dan zaljubljenih, nećeš se ni razočarati. Nećeš morati da potrošiš sav novac na poklon ili romantični izlazak.

Umjesto da vrištiš “Sama sam, jadna, bijedna” i slično, Dan zaljubljenih provedi sa singl drugaricama, ali ako ti se ni to ne radi, evo par savjeta.

Pripremi najveću i najmirisniju pjenušavu kupku. Napravi ili, jednostavnije, kupi bombu za kupku sa šljokicama. Zapali svijeće, pripremi omiljenu muziku i zgrabi knjigu koju već sedmicama  pokušavaš da pročitaš, ali zbog obaveza ne stižeš.

Jedna reč HATE WATCH

Ok, to su dvije riječi, ali nema veze. Za ovaj Dan zaljubljenih, sama idi u kino. Pogledaj onaj film koji zapravo mrziš, ali ipak želiš da ga odgledaš (npr. Pedeset nijansi oslobođeni koji filmski kritičari i nisu baš pohvalili, a ni publika koja ga je gledala nije naročito oduševljena)

Netflix and čil, ali solo

Solo veče na Dan zaljubljenih ne mora da bude dosadno. Sve što ti treba su tvoje omiljene grickalice ili pica i maraton omiljene serije ili filmova. Napolju pada snijeg, nikome se zapravo ne ide napolje.