Mračna strana horoskopa: škorpija je najmračnija, ribe heroji, ovnovi i vodolije strahuju od smrti, djevice pune perverzije

Svaki horoskopski znak ima i svoju mračniju stranu: neki maštaju o ubistvima, a neki ne mogu prestati gledati jeziva videa

 Svako od nas ima mračniju stranu koju ne može svakome pokazati, ali i koje nismo u cjelosti svjesni jer nisu dio naše svakodnevice. No, to ne znači da smo ludi ili imamo skrivene motive. Evo što je kod svakog horoskopskog znaka najmorbidnije, najčudnije i najjezivije.

OVAN

Opsjednuti ste smrću. Vječito razmišljate o svojoj ili smrti svojih najbližih osoba. Pomalo je morbidno, ali zapravo i potpuno normalno jer vi ionako spadate u znakove koji simboliziraju smrt.

BIK

Vi ste prava pravcata uhoda. Najvjerovatnije znate tačno što radi vaš bivši nakon što ste prekinuli s njim. ‘Magistrirali ste’ umijeće praćenja ljudi na društvenim mrežama, ali i uhođenja uživo. Brrrr!

BLIZANCI

Vi ste lažljivica. Definitivno biste trebali razvijati karijeru spisateljice jer možete izmisliti najživopisnije priče. Najgore je to što uvijek mislite da govorite istinu ili neku verziju istine. Ne možete sebi pomoći kada ste ionako dvojni znak.

RAK

 Opsesivno se ponašate u međuljudskim odnosima i stalno vas se mora podsjećati da malo ‘olabavite’. Da, u prirodi vam je brinuti se o drugima, ali pretjerivanje guši. Imajte to na pameti.

LAV

 Želite biti toliko željeni i voljeni da vam nije važno što morate učiniti kako biste to dobili. Uvijek prvo sebe imate na pameti te je pomalo zastrašujuće što ste sve u stanju učiniti kako biste dobili najveću pažnju.

 DJEVICA

Puni ste tajnih i pomalo bizarnih seksualnih fetiša koji žive negdje duboko u vašem umu. Zbog vaše sramežljive prirode, (nažalost) tamo i ostaju, ali nitko ne zna, pa čak ni vi, kada će mala perverzna prljavica izaći van 😉

VAGA

Nekako ste čudno znatiželjni u vezi svih jezivih stvari. Znate da će vam nešto ‘iskočiti’ iz ekrana, ali svejedno gledate taj video. Jednostavno vas zanima pozadina svake priče, makar bila i neugodna.

 ŠKORPIJA

Vi ste najmračniji znak u zodijaku i stalno vas opsjedaju mračne misli, bilo da se radi o ubojstvu, podmetanju požara ili pljuskanju djeteta.

STRIJELAC

Stvarno možete biti hladni kao led i to vam ne predstavlja problem. U trenucima kada biste trebali skakati od sreće ili plakati od tuge često se osjećate otupjelo. To pomalo plaši.

JARAC

Maštate o ubijanju, pogotovo onih vama najbližih. Kada vas sestra iživcira, tsčno imate sliku u glavi što biste joj napravili. U vašoj glavi odigrava se uvrnuta igra.

 VODOLIJA

Jako vas muči gubitak najdražih osoba i nerijetko zamišljate šta biste rekli u govoru na sprovodu vaše majke, oca, prijateljice… Zašto to radite? Po prirodi mnogo razmišljate pa nije ni čudo da vam je um prepun različitih scenarija koji se mogu, ali i ne moraju dogoditi.

 RIBE

 U svakoj užasnoj priči koju izmisli vaša mašta, bilo da se radi o pucnjavi ili požaru u vašoj zgradi, vi ste uvijek ti koji sve spašavaju. Volite pomisao da spašavate svijet pa se u svojoj glavi uvijek igrate heroja. I čak vam dobro ide. (Zena.net/: I.T.)