MOŽETE LI PREPOZNATI OVOG PJEVAČA I PREVRTAČA?

Ako ste prepoznali junaka sa slike, napišite nam u komentaru.

Listajući po skoro požutjelim fotografijama iz devedesetih godina prošlog vijeka, zastali  smo pored ove pitajući se – ko li je ovaj čupavac.

Fotografija je nastala 1989. godine, kada je ovaj mladić, sa tada modernom frizurom,  zaplivao estradnim vodama.

Naravno, prva stanica bio mu je Ibro Mangafić, kasnije se „zalijepio“ za Muslimovića, Merlina, Jukiće… Uporedo sa karijerom, „mali iz Krajine“ je osvajao i mnoga ženska srca. Prije raspada Jugoslavije toliko mu se sve to bilo osladilo da je širio bratstvo i jedinstvo na sve strane.

Iz jedne takve ljubavi 1991/92. godinu rodila se djevojčica, koju popularna pjevačka ličnost dugo nije željela da spominje. Čak je ratnih godina javno se odricao te žene i djeteta sa njom.  Nije imao hrabrosti da prizna kako mu je Srpkinja rodila djevojčicu. Ta žena je pokušavala na sve načine da u njemu pobudi  očinstvo, ali pjevač je bježao od istine. Čak je i medije okrivljivao za pisanja o djevojčici u Srbiji koja odrasta bez oca zbog rata u BiH.

Vremena su se promijenila. Pjevač se uozbiljio. U zadnje vrijeme spominje tu svoju kćerku. Kaže da ona živi u Berlinu i da se sjajno slaže sa n jegovim sinovima. Majku svoje kćerke zaobilazi u svim pričama o svojoj vanbračnoj djeci. (aura.ba)

Ako ste prepoznali junaka sa slike, napišite nam u komentaru.