Možda je se nećete osloboditi zauvijek, ali će je svakako biti znatnije manje;: MAGIČNI RECEPT PROTIV PRAŠINE

Prašina za mnoge domaćice predstavlja najveću noćnu moru. Brzo se skuplja, a njeno čišćenje, s obzirom na to da je ima po cijeloj kući, može da potraje.

Ono što bi svaka žena voljela da ima jeste magično sredstvo kojim će prašinu ukloniti na duži period. Možda je se nećete osloboditi zauvijek, ali će je svakako biti znatnije manje.

Sve što je potrebno jeste da napravite sprej koji možete da koristite po cijeloj kući, a potrebno vam je samo nekoliko stvari – ulje, deterdžent za sudove, sirće, voda i eterično ulje limuna.

Počnite tako što ćete sipati pola kašike maslinovog ulja u činiju ili bokal – to će spriječiti nakupljanje prašine na površinama. Zatim dodajte kašiku sirćeta i pola šolje vode – sirće će pomoći da se ubiju grinje. Zatim dodajte nekoliko kapi deterdženta za pranje sudova i deset kapi eteričnog ulja limuna. Međutim, budite oprezni sa esencijalnim uljem, jer previše može biti štetno za kućne ljubimce. Nakon što ste napravili smjesu, sipajte je u bocu sa raspršivačem i promućkajte.

Koristite ga jednom nedjeljno, tako što ćete naprskati krpu od mikrofibera i obrisati prašnjave površine.