Možda ih je zato Bog nagradio: Ovo su holivudske zvijezde koje su usvojile sirotu djecu

Usvajanje djece je za mnoge parove koji ne mogu da imaju svoju djecu velika radost i jedini način da imaju porodicu, dok su neki parovi pored svoje biološke djece odlučili da usvoje kako bi na taj način usrećili djecu koja su ostavljena od strane svojih roditelja.

Iako su mnogi kometarisali kako je usvajanje djece među poznatima postao trend, to se uvijek posmatralo kao humani gest i nova šansa usvojene djece za novi i drugačiji život. Dok su neki parovi usvajali djecu zajednički, neke poznate mame i tate koji žive odvojeno su se takođe odlučili za usvajanje. Pogledajte poznate ličnosti koje su se odlučile da usvoje djecu.

Anđelina Džoli i Bred Pit


Poznati par ima troje biološke djece, ćerku Šajlo i blizance Vivijen i Noksa. Takođe usvojili su Medoksa, Paksa i Zaharu. Oni su par koji je usvojio najviše djece u Holivudu.

Šeron Stoun

Legendarna glumica je usvojila tri sina, Roana, Lerda i Kvina.

Ketrin Higl

Glumica i njen suprug Džoš Keli usvojili su dvij djevojčice Naleig i Adaledi iz Južne Koreje.

Koni Briton

Američka glumica i producentkinja i zvijezda serije „Nešvil“ je usvojila svog sina Jobija u Etiopiji.

Tom Kruz i Nikol Kidman

Dok su bili u braku, par je usvojio kćerku Izabelu i sina Konora. Tom takođe ima kćerku Suri iz braka sa glumicom Kejti Holms, pa iako je ona njegova biološka kćerka uvijek je isticao da ne pravi razliku između Suri, Izabele i Konora.

Meri Luiz Parker

Američka glumica ima biološkog sina sa glumcem Bilijem Krudupom, ali je 2007. godine usvojila djevojčicu iz Etiopije.

Rozario Doson
Glumica je sama odlučila da usvoji dvanaestogodišnju djevojčicu.

Meg Rajan

Američka miljenica, glumica Meg Rajan ima biološkog sina Džeka, ali je usvojila djevojčicu Dejzi iz Kine. Glumica je izjavila da čim je vidjela Dejzino lice znala je da im je suđeno da budu zauvijek zajedno.

Kalista Flokhart

Poznata Ali MekBil takođe je sama usvojila sina Liama. Glumica je danas udata za Harisona Forda.

Kristin Dejvis

Talenotovana glumica serije „Seks i grad“ usvojila je kćerku Gemu Rouz.

Madona

Kraljica popa je usvojila sina Dejvida I kćerku Mersi iz Republike Malavi. Njena biološka djeca su kćerka Lurdes i sin Roko.

Hju Džekman

Popularni Vulverin – Hju Džekman, kojeg je majka ostavila sa nepunih osam godina i njegova supruga Debora Li Furnes su usvojili dječaka Oskara i djevojčicu Avu.

Šarliz Teron

Lijepa glumica i oskarovka je sama usvojila dječaka Džeksona u trideset i šestoj godini. Sada glumica je u vezi sa Šonom Penom.

Sandra Bulok


Glumica je u tajnosti usvojila sina Luisa nakon što je saznala da ju je suprug Džesi Džejms prevario. Razvela se od supruga i odlučila da usvoji jednog dječaka.