Monika S. (36) iz Birminghama (Engleska): Čudan posjetitelj od ponoći do zore je lebdio nad mojim suprugom!

Jedne noći skoro sam umrla od straha. Pogledala sam prema suprugu i iznad njega vidjela sjenu. Kao da je neki čovjek stajao nad njim

Supruga sam upoznala prije dvije godine u kafiću gdje je radio. Mislila sam da je Englez. Kada smo se upoznali i kada je rekao da je iz Bosne, bila sam presretna. Oduvijek sam se željela udati za čovjeka sa jugoslovenskih prostora.

Zla rođaka

Moja je porodica iz Hrvatske došla u Englesku poodavno. Ovdje sam se i rodila, a u kući smo njegovali hrvatsku kulturu, tradiciju i jezik. Moji su se u početku bunili kada sam im rekla za vezu. Smetalo im je što je musliman, što je druge vjere. Međutim, kada su ga upoznali, promijenili su stav. Njegova dobrota ih je pridobila.

Ubrzo nakon toga smo se vjenčali. Planirali smo i djecu, maštali o sretnoj porodici. Ali je ta naša toplina i ljubav nekome zasmetala. Crnoj magiji nije trebalo dugo da poljulja našu sreću. Sihir smo pojeli još u svadbenom kolaču. Mog supruga nikako nije podnosila jedna moja rođaka. Željela ga je uništiti.

Vrag u nama

Odmah poslije toga on je s posla kući dolazio umoran. Čim bi došao, svalio bi se na sofu i zaspao. Jedne noći skoro sam umrla od straha. Sjedila sam na fatelji i mislila šta li se to dešava sa njim. Skoro je bila ponoć. Pogledala sam prema suprugu i iznad njega vidjela sjenu. Kao da je neki čovjek stajao nad njim.

Od straha sam zanijemila. Sjena je nešto nad njim radila. Do jutra sam sjedila nepomično. Čim je počelo svanjavati, sjena je nestala. Tada se i suprug probudio. Začuđeno me gledao onako prestravljenu. Nisam smjela reći šta sam vidjela. I naredne noći ponovila se ista scena, i tako iz noći u noć. Svađali smo se, upali u depresiju i skoro došli do razvoda…

Nakon dva mjeseca mučenja, rekla sam mu sve. Znao je da nisam luda, da ne izmišljam. Odmah je to pripisao džinskom djelovanju. Došao je do broja duhovnog iscjelitelja Alje ef. Harića i pozvao ga. Ef. Harić je rekao da je u pravu. Džini nam nisu dali mira. Imali su za cilj da nas rastave. Aljo je 42 dana radio tretmane duhovnom medicinom i sa nas skinuo to zlo. Danas smo sretni. Vratila nam se nafaka, sloga i mir…

Riža je omiljena džinska hrana

Kod čovjeka obuzetog džinima, nakon mog učenja Kur'ana, nastupa strah, plač i znojenje. Na klijenta tada stavljam učenu plahtu i on za mnom ponavlja određene ajete. Zatim naređujem da džin napusti njegovo tijelo i da ode u najdublje rijeke. Kada džin ode, čovjeku se vraća svijest. Tada mora zaklati kurban i podijeliti sirotinji. Iz kurbana se uzima određeni dio na koji se stavlja određena količina riže. Riža je inače omiljena džinska hrana. Oni se lijepe na to i onda ih ja bacam u tri različite rijeke. Nekada je potrebno i nekoliko tretmana kako bi se džin istjerao – poprilično otvoreno prepričava Aljo.

– Zapovijedam džinu ili džinima, da ode iz te osobe u rijeke, jezera, mora, u najdublje vode gdje i jesu njihova staništa. Oni me slušaju jer i oni su strašljivi pa tako i napadaju najviše strašljive ljude, žene i djecu. Loše džine uništavam!

Duhovni iscjelitelj Aljo

 

Ž7= 403 aljo ilustracija (obrađena)

umjesto horoskopa, horoskop na 26-27

 

uz anterfile aljina sličica i možda sličica riže