Modni savjeti: NAJLJEPŠE POSLOVNE KOMBINACIJE ZA ZIMSKE DANE!

Torbica više ne treba da bude velika i nezgrapna, sve više i više žena u svijetu biznisa se odlučuje za elegantne ali manje torbice

Svake nedelje ista priča, šta obući ove nedelje za posao da u jednu ruku budemo pristojno i šik obučeni, a da u drugu ruku opet izrazimo svoj stil?! Uz mudar odabir klasičnih modela, koji uvijek i svugdje prolaze, možete i nekim trend komadima ili dezenima podići cijelu kombinaciju i tako razbiti monotoni izgled koji se često veže za poslovno oblačenje.

Uvijek možete da obučete kariranu haljinu koja djeluje dovoljno profesionalno zbog svog kroja i boje, a opet dovoljno moderno i ženstveno zbog karo dezena koji je super popularan ove sezone, i može se pronaći u svim varijantama i bojama. Takođe su jako popularni i karirani sakoi muškog kroja, u kojem ćete se i doslovno osjećati kao pravi šef.

Ove sezone su jako popularne i široke pantalone, kao i odijela, ali ove godine dolaze u veselim i vedrim bojama, te više nije riječ samo o tmurnim smeđim zvoncarama kakve smo nosili kao djeca. Sada dolaze u žutoj, crvenoj i ljubičastoj boji, i osim što super griju, sada su i super kul.

Torbica više ne treba da bude velika i nezgrapna, sve više i više žena u svijetu biznisa se odlučuje za elegantne ali manje torbice, koje su jednako praktične i za poslovne sastanke a i za druženje sa koleginicama nakon posla.

Cipele takođe moraju da budu udobne, ali i moderne, jer nikako nije prihvatljivo da jedna poslovna žena dozvoli loš odabir cipela. One ne moraju da budu skupe, ali moraju da budu efektne i udobne.