Modni komadi koji će istaknuti najbolje na vama, a sakriti nedostatke

Pogledajte fotografije. Zašto i Vi ne biste bile oličenje stila!? Zašto i za Vama da se ne okreću? Uz ove modne kombinacije bit ćete oličenje stila

Ukoliko želite da budete zapamćene kao dame koje prate modne trendove, koje su uvijek stilizovane, pogledajte slijedeće predloge. Ovi komadi su veoma upečatljivi, kvalitetni i pomoći će vam da se osjećate sjajno u svojoj koži. Mogu se nositi u dnevnim varijantama, ali i odlično iskombinovati za svečanije prilike. Ovi prijedlozi će istaći najbolje na vama, a ujedno i sakriti nedostatke.

Metalik helanke su apsolutni hit! Veoma su efektne i udobne. Elastične metalik helanke će savršeno pristajti Vašoj silueti! Možete ih spariti sa velikom majicom i patikama, ili sa tunikom i čizmama na štiklu.

Dobra, klasična haljina je svim damama potrebna! Ovo je uska, elegantna i izazovna haljina za djevojke jednostavnog, a luksuznog stila. Ova haljina ističe vaše obline na najženstveniji mogući način i čini da se osjećate kao u drugoj koži. Napravljena je od prvoklsanog prirodnog materijala viskoze Marocan koja dozvoljava koži da diše i omogućava udobnost tokom čitavog dana. Materijal ima dosta likre i vrlo lijepo se tegli i prilagođava vašim oblinama.

Ove urbane pantalone pravo su oličenje sportske elegancije: dovoljno su moderne da mogu biti dio bilo koje dnevne kombinacije, dovoljno udobne da nikad ne poželite da ih skinete! Kombinujte ih sa patikama i majicom tokom vikenda ili budite smjele i nosite ih sa izazovnim topom i visokim potpeticama u večernjim izlascima

Volite sakoe? Laneni sako sa sjajem je pravi izbor za vas! Savršeni sako koji pristaje svakoj figuri. Ukoliko vam treba neki jednostavni stilski komad koji će učiniti da izgledate instant moderno, koji ćete moći da kombinujete kako sa haljinama, tako i sa farmerkama i majicom, ovo je pravi sako za vas! Pada tačno do malo iznad pojasa i na najbolji način ističe vašu figuru. Nježne boje i delikatni štras istaći će vašu ženstvenost i ten.

Ovo je odličan sako koji pristaje svakoj figuri. Ukoliko vam treba neki jednostavni stilski komad, koji će učiniti da izgledate instant moderno, koji ćete moći da kombinujete kako sa haljinama, tako i sa farmerkama i majicom, ovo je pravi sako za vas! Pada tačno do malo iznad pojasa i na najbolji način ističe vašu figuru.

Još jedna haljina koja je vanvremenski, kul komad u kome ćete izgledati besprijekorno! Šira haljina koja se skuplja iznad koljena sa kul skrivenim džepovima sa strane, idealan je dnevni komad koji će učiniti da izgledate stilski besprijekorno, ma kako malo vremena imale za izlazak iz kuće. (aura.ba/promo)