Modni klasik za jesen 2018: HIT MODELI SAKOA ZA SVE PRILIKE

Ovaj modni klasik odlično se koristi kao jakna i sjajno se uklapa u svačiji stil i osim poslovnih, prolazi i u raznim drugim prilikama, od ležernih do svečanih
Osim što je obavezan komad za jesen, ničija garderoba nije kompletna bez barem jednog sakoa. Ovaj modni klasik odlično se koristi kao jakna i sjajno se uklapa u svačiji stil i osim poslovnih, prolazi i u raznim drugim prilikama, od ležernih do svečanih. Ipak, ni klasični sako nije imun na trendove pa iz sezone u sezonu dobija nova primamljiva izdanja kojima je uvijek teško odoljeti. Ništa drugačiji nisu ni hit modeli za ovu sezonu.

Karirani
Karirani uzorak ove je jeseni veoma je popularan pa se, osim na sakoima, nosi i na suknjicama koje dolaze u kompletu s njima, ali i na klasičnim pantalonama od odijela i haljinama. Sako ovog uzorka odolijeva trendovima pa se isplati uložiti u njega, a moguće je i da već imate jedan u ormaru, jer je in već godinama.

U boji kamilje dlake
Kaput u boji kamilje dlake je vječni modni klasik, baš poput sakoa, a ove jeseni ova dva bezvremenska komada spajaju se u jedan. Sako u ovoj neutralnoj bež nijansi djelovaće skupo, bez obzira na njegovu pravu cijenu, a sjajno će se uklopiti u baš svaki vaš stajling.Somotni
Osim na pantalonama, somot je ove jeseni popularan i na sakoima, pa je odijelo od somota odlična investicija za ovu sezonu. Osim što ćete u komadima od ovog materijala biti u koraku s trendovima, ova tkanina će vas u hladnim danima grijati bolje od ijedne druge.

Statement
Ukoliko želite da se istaknete, nabavite jedan statement blejzer upadljive boje ili uzorka. Ove sezone u posebnom su fokusu neonske, drečave boje, pa je sako u nekoj takvoj nijansi odličan i trendi izbor za one malo odvažnije među vama. Nećete pogriješiti ni ako uložite u sako životinjskog uzorka.