Modna jesen 2018: Pogledajte NAJLJEPŠE I NAJMODERNIJE JAKNE ZA DAME!

Ovim izborom, ni malo ne sumnjamo da će dame biti oduševljene! POgledajte desetak najmodernijih modela jesenjih jakni
S dolaskom jesenjih dana svi se pitamo koji je to najbolji model jakne za prelazni period. Na na ulicama modno osviješćenih prijestonica već se mogu primijetiti prve moderne jakne koji će se dopasti svakoj dami.Iako su ih ponijele neke od najpoznatijih dama sa Instagrama, to ne znači da iste takve ne možemo da pronađemo i na Balkanu.

Prodavnice su već pune različitih modela jakni, te nema sumnje da će svaka žena uspjeti da pronađe nešto po svom ukusu.

Znamo da su kožne jakne zaista neprevaziđene: ove jeseni ta tvrdnja je i potvrđena. Bajkerske verzije su najbolje jer predstavljaju pravu džoker kartu koja zaokružuje apsolutno svaku kombinaciju. Kupite kvalitetnu kožnu jaknu u crnoj boji i primijetićete koliko ste sebi olakšale svakodnevne nedoumice ispred garderobera.

Nikako ne odlažite vašu teksas jaknu u orman, jer možete uvek lako da je kombinujete i nosite u raznim prilikama.

Dobra alternativa jeste megapopularna providna kabanica. Proteklih dana, djevojke od stila uslikane su na gradskim ulicama kako ležerno nose kabanice sa kapuljačama. Dame koje žele da eksperimentišu, obući će providnu kraću kabanicu preko bilo koje druge jakne u atraktivnoj boji.

Kada je rijeć o blejzer-jaknama sivi karirani sako i dalje se nalazi na visokoj poziciji. Posljednjih nekoliko sezona ova jakna je doživjela pravu ekpanziju, međutim, to ne potire činjenicu da je u pitanju vječni odjevni predmet koji neće izaći iz mode i koji će vam uvijek biti potreban.

Mekane vunene i plišane jakne nastavljaju da dominiraju. Mi se ne bunimo jer su tako udobne i prijatne. Braon i krem varijante ovih mekanih jakni pravi su HIT; nama se posebno dopada model u crnobijeloj kombinaciji boja koji je Kortni Kardašijan uspjela savršeno da stilizuje.