Moda po astrologiji: ŠKORPIJE UŽIVAJU U CRVENOM, BLIZANCI I U STANU NOSE SUNČANE NAOČALE, JARAC SE DRŽI KLASIKE

Modni stil i detalji koje osobe biraju kako bi upotpunile svoj izgled, zavisi od horoskopskog znaka, kažu astrolozi. Oni su precizirali koji predmet će rado koji horoskopski znak izabrati.

Ovnovi
Oni su pravi trendseteri i na njima ćete prvo vidjeti šta je trenutno u modi, bilo da je u pitanju nakit ili naočare. Dame posebno vole da nose velike i upečatljive naušnice.

Bikovi
Oni vole suptilne, ali moćne detalje. ipak, drže se nekih tradicionalnih vrijednosti i na njima ćete često zapaziti zlatne narukvice.

Blizanci
Gotovo nikad ne izlaze iz kuće bez sunčanih naočara. Ponekad ih nose čak i kući. Po tome su prepoznatljivi a ako nema sunca, onda ih nose kao raif.

Rak
On voli nakit pastelnih i nježnih boja. On će uvijek gledati da složi boje i upari nekoliko modnih detalja. Zbog toga rado nose kvalitetnu bižuteriju.

Lav
On uvijek nosi upečatljive modne detalje. Obožavaju torbe sa leopard printom i velike narukvice i ogrlice.

Djevica
Ona je praktična i voli da nosi funkcionalni sat i da ima zgodnu torbu u koju može da joj stane laptop.

Vage
One vole klasične i elegantne stvari koje ne gube vrijednost. Istančanog su ukusa i tačno znaju da lijepo iskombinuju odjevne kombinacije sa adekvatnim nakitom ili bižuterijom.

Škorpije
One modnim detaljima naglašavaju svoju vatrenu prirodu. Vole da nose crvenu boju pa na njima često možete vidjeti crvene čarape, marame ili nakit u toj boji.

Strijelac
Garderobu i modne detalje prilagođava svom avanturističkom duhu pa zato bira praktične torbe, marame za glavu i raifove, kao i kvalitetne naočare.

Jarac
On se drži klasike. Voli jednostavne i praktične modne detalje koji ne privlače pažnju. Rijetko kad će izabrati drugu boju za torbu osim crne.

Vodolije
One se ne drže modnih pravila i obično nose ono što nije u trendu ali se njima dopada. I nije ih briga šta će drugi da kažu na to.

Ribe
One vole da nose sve osim klasike a najčešće se ukrašavaju svilenim maramama, ukrasima za kosu. Obično nose i torbe koje se izdavajaju po nekom neobičnom detalju.