Moćan prirodni saveznik kose: UZ POMOĆ JABUKOVOG SIRĆETA RADE KAO LUDA!

Ako ste probali sve proizvode na tržištu, a kosa vam i dalje raste sporo i nemate željeni volume, vrijeme je da probate jabukovo sirće. Iako možda zvuči nevjerovatno, ali jabukovo sirće je zaista moćan saveznik zdrave i jake kose.

Ono sadrži sve neophodne kiseline i vitamine zadužene za zdravlje i blistav izgled kose. Redovna upotreba će revitalizovati, oporaviti i ojačati kosu, a ujedno će ona početi brže da raste i biće primjetno bujnija.

Jabukovo sirće sadrži alfa hidroksilnu kiselinu, poznatija i kao voćna kiselina koja pomaže da se vlasi dubinski očiste, uklanja mrtve ćelije i tragove preparata koji se često koriste za njegu kose. Osim toga, djeluje antibakterijski, štiteći kožu glave od gljivičnih infekcija i bakterija. Stabilizuje pH kože glave što dovodi do uklanjanja viška sebuma, bržeg rasta kose kao i jače i kvalitetnije vlasi.

Kako biste pospješili rast kose, jabukovo sirće, možete koristiti na dva načina.

Prvi način:

U litar vode sipajte 2 kašike jabukovog sirćeta i promiješajte. Nakon svakog pranja, ovim rastvorom isperite kosu. Tako će vlasi biti nahranjene, a to rezultira bržim rastom.

Drugi način:

Osim rastvora, možete napraviti i masku. Za pripremu će vam biti potrebno: 1 kašika jabukovog sirćeta, žumance, 2 kašike maslinovog ulja

Sve sastojke dobro pomiješajte, nanesite na kosu i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Nakon toga, mlakom vodom, isperite masku i nastavite njegu na uobičajen način.

Oni koji su probali jabukovo sirće za njegu kose, kažu da su prve rezultate primijetili već nakon 7 dana. Njihova kosa je postala sjajnija i zdravija, a vidljivo je izgledala bujnije.