Moć dobila na 15. rođendan: OVA DJEVOJČICA TVRDI DA PRIČA S MRTVIMA

Meksikanka Avril Sandoval (16) posljednjih godinu dana postala je izuzetno popularna na društvenim mrežama, što i ne čudi toliko, jer mnogi vjeruju da je istina to što tvrdi, a ističe da ima urođen talenat da razgovara s pokojnicima.

Mnogi s njom pokušavaju da zakažu seanse kako bi došli do preminulih članova porodice, a posljednjih dana mnogi traže od nje i da pokuša da stupi u kontakt s Debani Eskobar, studentkinjom koja je pronađena mrtva nedugo nakon što je nestala blizu Montereja.

Sandoval za sada odbija da se miješa u slučaj koji je upravo potresao Meksiko, a sve govori da je Eskobar okrutno ubijena, ali je zato prije desetak dana dala intervju jednom tamošnjem poznatom jutjuberu. Sa njim je tada razgovarala više od sat vremena, a lokalni mediji iz tog su intervjua izdvojili jedan naročito zanimljiv detalj.

Kako je kazala Sandoval, nemoguće je razgovarati sa svima koji su napustili ovaj svijet jer su se u međuvremenu na njega vratili. Drugim riječima, Sandoval je potvrdila da postoji reinkarnacija, te da, kako vrijeme prolazi, da se tako ljudi vraćaju na ovaj svijet u sasvim drugim tijelima, kao osobe bez svijesti ko su bile u prethodnim životima.

Sandoval je tokom intervjua kazala da je ovu sposobnost stekla tačno uoči 15. rođendana kada joj se ukazao pokojni deda, a nakon čega joj je otac priznao da je ta moć zapravo porodično naslijeđe.

Šta god lično mislili o njenom slučaju, mnogi Meksikanci joj vjeruju, a kako prenosi portal Debate, Sandoval je toliko tražena da je bukirana sve do oktobra ove godine.