Mnogi griješe u procjeni: KO JE MAJKA DJETETA NA SLICI?

Pogledajte, razmislite i recite šta mislite Kao što je prikazano na slici dvije žene sjede u sobi jedna nasuprot drugoj dok se na podu između njih igra mali dječak.
Pitanje glasi: koja je, po vašem mišljenju od ove dvije žene majka djeteta? Tačan odgovor je samo jedan, ali bez obzira na to šta ste odabrali, on će reći mnogo o vašoj ličnosti.

Odmah da vam kažemo da je oko 70 odsto ispitanika dalo isti odgovor, iako on nije tačan. Međutim, ne treba isključiti da ste izabrali ženu s lijeve strane jer jednostavno niste željeli previše da se unosite u sliku i previše je analizirate.

Vi ste veoma kreativna osoba, a taj kvalitet se manifestuje u vama tokom cijelog života – još od ranog djetinjstva. Imate veoma razvijenu maštu, a ponekad čak i previše. Bukvalno ste u stanju da za nekoliko sekundi „nacrtate“ u glavi nešto što niko nije opisao prije vas. Zahvaljujući ovom kvalitetu, s pravom vas smatraju osobom nevjerovatne mašte i s velikim smislom za humor. Osim toga ste vrlo ljubazni i saosjećajni. Ljudi vole da slušaju vaše savjete i podrška ste koju veoma cijene. Radoholik ste i postoji velika mogućnost da ćete postići mnogo toga u životu, iako to primarno nije vaš cilj. Za vas je porodica jedna od najvažnijih stvari na svijetu i ne sumnjamo da ćete je imati u bliskoj budućnosti, ako već do sada niste uspjeli.

Žena sa desne strane
Kada se djeca igraju sa igračkama, ona se podsvjesno uvijek barem malo okreću roditeljima. To je zbog činjenice što djeca, šta god da rade, podsvjesno traže odobrenje od roditelja.

Dakle, odgovorili ste tačno.

Vi ste mnogo inteligentniji nego što mislite. Činjenica je da imate veoma razvijenu lijevu hemisferu mozga u kojoj se nalaze oblasti odgovorne za logiku i analizu. Nije ni čudo što ste tako brzo dali tačan odgovor na testu. Sigurno je da ste i na poslu osoba koja prva donosi pravu odluku ili zaključak. Zahvaljujući racionalnosti, možete biti sjajan savjetnik. A činjenica da ste takođe veoma društveni pomaže da stvorite mudrost koja će vam biti od velikog značaja pri donošenju životnih odluka. .

Istovremeno ste veoma iskreni, odani i iskreni. Štaviše, posjedujete jedan nevjerovatan kvalitet: kada su u pitanju romantične veze, postižete ih lako i bez napora. Objašnjenje za to je veoma jednostavno – društvenost i praktičnost vam ne ostavljaju šansu da omanete.