Mladić iz Engleske objavio svoj režim ishrane: Djevojka ga prevarila pa se “isklesao” do neprepoznatljivosti!

Muškarac je svoje tijelo doveo do savršenstva nakon saznanja da ga je djevojka prevarila.
Dwayne O’Connor (26) iz Derbyja izgubio je tri četvrtine tjelesne masnoće nakon što se podvrgnuo zdravstvenom i fitness režimu i sada je u najboljoj formi. Nakon što je saznao da ga je njegova djevojka, s kojom je bio četiri godine u vezi, prevarila, ovaj je instruktor fitnessa izgubio volju za vježbanjem i prestao uživati u poslu. Brzo je počeo dobivati na težini jer se prepustio nezdravoj prehrani kako bi se lakše nosio s prekidom.

Rezultate postigao za šest mjeseci
“Kilogrami su se počeli gomilati i, prije nego što sam to shvatio, već sam imao strije na trbuhu i trostruki podbradak. Fizički, mentalno i emocionalno bio sam na točki pucanja. Moji prijatelji me nisu mogli gledati takvoga pa su mi pomogli da se vratim u teretanu. To mi je mnogo značilo”, kaže Dwayne. U želji da se vrati u formu, potpuno je promijenio prehranu i režim vježbanja te je počeo konzumirati sportske dodatke prehrani.
Za samo šest mjeseci, postotak njegove tjelesne masnoće pao je sa 28 na svega sedam posto. “Motivacija je došla iz gubitka kontrole nad svojim ljubavnim životom. Kada se dogodi nešto poput preljuba, ne možete mnogo toga učiniti. Možete samo sjesti i pustiti da se dogodi”, objašnjava. “Bio sam instruktor fitnessa prije prekida, tako da sam već imao pristojnu mišićnu masu otprije i nije mi trebalo više vremena za postizanje današnjeg izgleda”, dodaje.

 

Dwayneov režim
“Kad je riječ o samopouzdanju i osobnom napretku, svaki je sat pravo vrijeme da budete bolji nego što ste bili prethodnog sata. Svako to može, samo je potrebno biti organiziran i dosljedan, imati vjere i marljivo raditi. Krenuo sam na put napretka, a ne postizanja savršenstva i tu sam pronašao ravnotežu. Sada sam mnogo samopuzdaniji i pokušavam tu pozitivu prenijeti na druge”, zaključuje Dwayne.

Dvejn prije transformacije

On se sada priprema za svoje prvo natjecanje u fitnessu, a ovo je njegov program vježbanja: noge + 30 minuta kardio; prsa i leđa + 30 minuta kardio; ruke + 30 minuta kardio + trbuh; odmor; ramena i trbuh + 30 minuta kardio; odmor. Pored sportskih napitaka, Dwayne jede jaja, sojino mlijeko, žitarice, tunu, smeđu rižu, povrće, pileća prsa i grčki jogurt. Međuobroke mu čine jabuke, zobeni kolačići i orašasti plodovi, piše Daily Mail.