Mlađi i stariji muškarac otkrili detalje iz seksualnog života: “Imam 60 godina i ludujem za seksom!”

Dvojica muškaraca iskreno su ispričala kako izgleda njihov seksualni život, kakav im je libido bio prije, a kakav je sad. Kažu da im se pogled na seks mijenjao tokom godina

Sam Parker (29), samac

Mnogi filmovi ismijavaju libido muškaraca mojih godina, na primjer – Američka pita. Moj libido je bio pokretačka snaga i krivac je iza većinu najglupljih pogrešaka koje sam napravio u posljednjih deset godina. Mit je kako muškarci razmišljaju o seksu svake tri minute – kod mene je to svakih 30 ili, dobro, svakih 20-ak minuta u ljetnim mjesecima.

Sad se prave prvi koraci, pokušava pronaći posao i dom, a seks i nije toliko bitan. Muškarci u svojim kasnim 20-im godinama uglavnom troše sate i sate kako bi izgradili karijeru, a rezultat toga je to da postaju manje raspoloženi za seks na kraju dana. Ako ste dovoljno sretni, zaljubite se negdje u svojim 20-ima i seks iznenada postaje zajednička avantura. Ja imam skoro 30 godina i sve više osjećam kako se samo želim smiriti s jednom osobom, a ne juriti okolo tražeći seks.

Cosmo Landesman (62), bio u braku dva puta

Ja sam 61-godišnji muškarac s libidom prištavog, znojnog tinejdžera koji luduje za seksom. To nije razmetanje, samo pošteno sve priznam. Kad sam bio tinejdžer mislio sam da će sa 60 moj seksualni život biti gotov. Vjerovao sam kako ljudi u tim godinama nemaju spolne odnose već samo sjećanja na njih. Tko bi imao spolni odnos s nekim starim čovjekom sijede kose, klimave čeljusti i obješenog stomaka, mislio sam tada.  

A onda za moj 60. rođendan seksi plavuša (45) me odvela u hotelsku sobu u Londonu. Imali smo prekrasno, bučno i veselo popodne. Iskreno mogu reći da kao 60-godišnjI muškarac imam još bolji seks nego kad sam bio u 20-ima. Zašto? Uglavnom sreća (sreo sam niz prekrasnih žena!). A dijelom i politika: “Nikad se ne nalazim s mladim ženama, mlađima od 45 godina”.

Osim toga, po mojem iskustvu starije žene su bolje u krevetu – one imaju prirodnu ljepotu i samosvjesnu senzualnost. Isto tako, što ste stariji, postajete više iskusni. Ja sam opušteniji, imam više samopouzdanja i znanja kako zadovoljiti ženu u spavaćoj sobi nego ikad ranije. Mladi muškarci nemaju pojma o ženskoj anatomiji. Nemojte me krivo shvatiti; seks bez ljubavi može biti super, ali nema ništa bolje od seksa s ljubavlju.