Mlad Mjesec u Škorpiji (28. 10.): Vrijeme je da krenete naprijed

Eminentni srbijanski astrolog Peđa Petrović se bavi izučavanjem i tumačenjem astrologije posljednjih 25 godina. Veliku ljubav prema ovoj drevnoj vještini dešifrovanja sudbine Peđa je otkrio još za vrijeme srednjoškolskih dana. Odrastanje i mladost kod Peđe su imali pečat izučavanja astrologije. I kasnije, najveća ljubav ostaje astrologija, i pored promjene nekoliko zanimanja. Izuzetna intuicija i dugogodišnji rad su ga doveli u sam vrh astrologa kako u Srbiji, tako i u regionu.

 

28. oktobra u 4:38h je mlad Mjesec na 4 stepena znaka Škorpije. Škorpija je prirodno VIII polje zodijaka. Narednih dana dosta strahova i neizvjesnosti, dilema i neodlučnosti da li da krenemo naprijed ili nazad. Mlad Mjesec je zapravo kraj i novi početak tako da je savjet da krenete naprijed. Mnogo briga oko finansija i zdravlja, ljubavi i posla. Dvije nedjelje nakon mladog mjeseca je pun mjesec u Biku i tada saznajete da li je taj novi početak bio uspješan. Finansije su glavna tema ovog mladog Mjeseca.

Krediti, pozajmice, rashodi, troškovi, dugovi prema vama i drugima i strahovi od istih. Škorpije, Ribe i Rakovi imaju sjajne šanse za novi početak i uspjeh kao i Djevice i Jarčevi. Bikovi, Lavovi i Vodolije imaju otpor prema promjenama, a samim tim i novim počecima – savjetuje astrolog Petrović.

(aura.ba)

Komentari

komentara

error: Content is protected !!