Mlad Mjesec u Ovnu 5. aprila: Promjene bi mogle biti bolne za ove horoskopske znakove

Astrolog Peđa Petrović

5.4 u 10:50h je mlad Mjesec u znaku Ovna♈️. Jednom godišnje Mjesec je mlad u znaku Ovna♈️. Svaki mlad Mjesec donosi završetak jednog ciklusa i početak novog. Promjene mogu biti bolne i neizvjesne ali na kraju i uspješne.

Sve što je bilo loše ili nas opterećivalo treba završiti i okončati da bi započeli nešto novo u fazi mladog Mjeseca. U zavisnosti od pozicije planeta, aspekata i rasporeda polja u natalnoj karti, možemo vidjeti kako će na nas da utiče mlad Mjesec u Ovnu♈️.

Nekome donosi novu ljubav, novi posao, novi život a rezultat tog novog početka možemo vidjeti već nakon 14 dana. Ukoliko su dobri aspekti taj novi početak biće povoljan i održaće se i nakon tih 14 dana. Ovnovi♈️ mogu promijeniti frizuru, boju kose, stil oblačenja, fizički izgled, započeti novi posao, novu ljubav, preseljenje, završetak studija, odlazak u inostranstvo… Bikovi♉️ da započnu liječenje, završe sudske sporove, odlazak u daleke zemlje…

Blizanci♊️ da nađu nove prijatelje i društveno se aktiviraju… Rakovi♋️ početak novog posla, ulazak u bračnu ili vanbračnu zajednicu… Lavovi♌️ odlazak u inostranstvo, završetak ispita, studija…Djevice♍️ transformacija i regeneracija, nasljedstva, novac partnera, krediti, pozajmice….

Vage♎️ nova ljubav ili ulazak u zajednicu…

Škorpije♏️ početak novog posla ili promjena postojećeg, dijeta, zdrava ishrana, liječenje…

Strijelčevi♐️ nova ljubav, potomstvo, poćetak sportskih aktivnosti, takmičenja, javna mjesta…

Jarčevi♑️ rješavanje pitanja nekretnina i privatnog posla…

Vodolije♒️ promjena automobila, mobilnog tel.,kompjutera, novi odnosi sa bratom, sestrom, mnogo aktivnosti i komunikacije…

Ribe♓️ novac, novi izvor prihoda, pokloni… Zajedničko za sve ne reagujte impulsivno, izbjegavajte rasprave i svađe i strpljivo i hrabro sačekajte novi početak.