Mlad Mjesec u Djevici 9. 9. 2018: Poseban oprez za Blizance, Strijelce, Ribe i Djevice!

Ovi znaci imaju sjenke od Neptuna pa im može koncentracija biti slabija ili mogu skrenuti sa pravog puta.Bikovi, Rakovi, Jarčevi i Škorpije biće posebno realni i istrajni. Opširnije saznajte od astrologa Željke Kovačević
Mlad Mjesec u Djevici 9. septembra 2018: Ako bi zanemarili zbunjenosti i nedefinisane situacije, maglu od Neptuna koji pravi sjenku prema Suncu i mladom Mjesecu u Djevici, onda bi to mogao biti vrlo pozitivan mlad Mjesec. On ima odličan aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca koji nam daje svakodnevno spremanje i pravljenje reda u životu.

Ovaj pozitivan aspekt svima donosi uspjehe u raznim životnim poljima pa se ne dajte zbuniti ako vam Neptun zamaže oči i stvori zbrku već sigurno i polako istrajno krenite u pravljenje reda i pokretanje novih stvari u životu i završavanje nečega što je bilo bespotrebno, nedostižno i nerealno.

Sada treba da budu oprezni Blizanci, Strijelci, Ribe i Djevice jer oni imaju sjenke od Neptuna pa im može koncentracija biti slabija ili mogu skrenuti sa pravog puta.
Pojedine Djevice mogu imati dobre prilike, samo oprez. Bikovi, Rakovi, Jarčevi i Škorpije se neće dati zbuniti i predati iluziji Neptuna jer su oni sada čvrsto na svom putu realni i istrajni.

Venera prelazi u Škorpiju 9. septembrapa će i na polju Venerinih tokova biti novosti po pitanju vraćanja prošlosti, novih – starih početaka i svega što podliježe Veneri.

Evo šta možete očekivati od mladog Mjeseca u Djevici.

OVAN
Vi ste pravi srećnici ovog mladog Mjeseca. Mnogi Ovnovi misle samo na sebe, a pojedini su fenomeni za organizovanje. Sa ulaskom Venere u Škorpiju kod vas nestaje i poslednja prepreka do uspjeha. Kod vas se pokreće želja za posjedovanjem, dok neke manipulacije može pokrenuti Venera iz Škorpije. Moguće je da sretnete neku novu osobu no ipak budite oprezni kada je ljubav u pitanju.

BIK
Vama se otvaraju divna zbližavanja sa postojećim partnerom i mogućnost pripremanja zabave. Venera i Jupiter iz Škorpiona vam šalju dobre prilike, neke potvrde, ateste za nešto pa eto i tu povoda da slavite. Pojedini Bikovi mogu da se dogovaraju o vjenčanju ili baš da se vjenčaju. Nažalost, ima i onih koji se mogu razići.

BLIZANCI
Treba da nađete balans između poslovnog i privatnog života. Mogu se pojaviti nova interesovanja ili da krenete sa nekim eksperimentom da biste zadovoljili vašu radoznalost. Ipak, zbog lošeg Neptunovog aspekta se preporučuje da pojedini Blizanci ne pokreću ništa novo ako tokovi nisu sigurni i jasni. Vi se nalazite u središtu između toplog i hladnog.

RAK
Svi Rakovi koji su rođeni 9. jula i kasnije mogu imati neke lijepe prilike, neki na poslu, a neki u ljubavi. Mogućnost i proširenje posla ili neki dodatni posao, jer već duže vrijeme imate podršku Jupitera iz Škorpije. Sada mu se pridružuje i Venera, a od sredine maja uključio se i Uran iz Bika. Sada nije vrijeme da nerealno i nekontrolisano trošite novac.

LAV
Kod vas se mlad Mjesec dešava u drugom polju materijalnog i duhovnog posjedovanja pa držite dobro pažnju i osluškujte šta možete čuti za neki posao. Moguće je da ćete imati i nekih problema kada su neke porodične nekretnine u pitanju ili vaše lične. Emotivno se dešava neka promjena osobama iz prve dekade. Imate podršku jake energije da sve iznesete.

DJEVICA
Sve Djevice koje su rođene 9. septembra i malo kasnije zbog uspjeha kreću da više vrednuju sebe. Prosto iz dubine duše napredujete i uvećavate samopouzdanje. Sada je vrlo bitno da pokrenete nove tokove u svim oblastima, da odredite prioritete i sredite sve kako treba u svom životu. Sretno!

VAGA
Vama se dešava mlad Mjesec u dvanaestom polju i Djevici što vas može uznemiriti po pitanju bolesti, loših misli i raznih bakterija, klica. To su samo trenutne loše misli dok Mjesec tranzitira kroz Djevicu pa nemojte strahovati. Moguća su i reagovanja na druga mišljenja i emotivna slabost na sve probleme.

ŠKORPIJA
Vi dobijate veliku snagu i hrabrost uz pomoć Plutona sa Mjesecom pa svima koji su rođeni 9. novembra i poslije, ukazuje se neka nova mogućnost, poznanstvo ili ulazak u novu vezu. Uz pomoć Venere vi krećete da pravite baš one promjene o kojima ste ranije razmišljali. Ne razmišljajte mnogo već krenite. Ako je potrebno, promijenite frizuru, garderobu, idite na dijetu, vježbajte i to sve da biste ostavili bolji utisak na druge. Naglašeno je puno komunikacije ali ne padajte na emocije drugih ljudi već slušajte vaš unutrašnji glas.

STRIJELAC
Vama nije baš najbolji ovaj mlad Mjesec pa se može desiti gubitak ili neka iluzija. Ako izbistrite vaš um, možete prepoznati ili uvidjeti neku situaciju i razriješiti je. Pojedini Strijelci mogu imati jako dobru viziju i uvide ali ipak budite oprezni po pitanju nekih stvari. Mnogo bolje je da ne rasipate vaše dobre namjere dok se od vas ne traži mišljenje, a onda će imati šta da čuju i da se slože sa vašim mišljenjem.

JARAC
Mnogi Jarčevi mogu krenuti na put ili će praviti plan za putovanje. Vrlo je povoljno da pokrenete nešto što želite da naučite, jer sada je prilika da upišete. Sa ovim mladim Mjesecom širom su vam otvorena sva vrata za uspjeh pa nemojte oklijevati i zatezati već se pokrenite. Šta god sada da pokrenete, imaćete uspjeha u tome. Sada je pravi momenat da pokrenete nešto novo u svom životu.

VODOLIJA
Sada možete da uspijete u svemu, samo nemojte mnogo da razmišljate i da vas Neptun povede u traženju idealnog rješenja pa sve ostane na razmišljanju. Budite prodorni i ne ustručavajte da se nametnete jer je sada to moguće. Sa ovim mladim Mjesecom moguće su romanse i lijepa druženja pa uživajte !!!

RIBE
Vi sada treba da završite nešto što se već dugo razvlači. Kada nešto nestane, pojavi se drugo i sve opet od vas zavisi – da li vi želite da prihvatite novu osobu ili želite da budete neko vrijeme slobodni. Ipak, iako je Neptun vaš vladar on vam može stvarati nejasnu sliku ili ako je blizu vašeg Sunca, prosto vas može omamiti pa da to ne bude ono što ste željeli. Pojedine Ribe mogu imati priliv ili odliv neke veće sume novca. Ne preporučuju se dugoročni poslovi već samo oni svakodnevni i rutinski.