Mlad Mjesec u Biku 15. maja 2018: stižu velike promjene i novi počeci svim horoskopskim znacima

Mjesec u Biku se raduje svim ovozemaljskim uživanjima pa bi bilo dobro da sada svi sebi ugodimo i opustimo se dok će biti i pojedinih znakova koji su tvrdoglavi.Pojedini znaci misle da je opuštanje nešto na čemu se gubi vrijeme i prelazi u dosadu pa se bune. Sada je vrlo povoljno ostaviti poroke na mlad Mjesec kao što su neizmerni unosi hrane, slatkiša, nekontrolisano trošenje novca, alkohol, itd…Baš na današnji dan Uran mijenja znak i prelazi iz Ovna u Bika gde će duži niz godina boraviti sa iznenadnim promjenama, kako na bolje, tako i na manje dobro što sve zavisi kroz koje vaše polje tranzitira i koje planete pokreće tj. aspektuje, piše astrolog Željka Knežević.
OVAN
Vi možete imati neka iznenađenja u vezi sa novcem. Pojedini Ovnovi baš sada se mogu odlučiti za neku bitnu kupovinu. Sve se vrti oko naplate duga ili plaćanja nekih računa koje dugujete. Vama će laknuti jer Uran napušta vaš znak gde je bio poslednjih 7 godina i odmah kreće u akciju da menja vaše misli i fizički izgled.

BIK
Potrebno je da krenete da radite odmah sve što ste isplanirali da ne biste propustili dobit. Mnogi Bikovi dobijaju novi polet u narednih pola godine. Uran, planeta revolucije i promena, ulazi u vaš znak i pravi promene u ljubavi, novcu i životu uopšte na duži niz godina. Moguća je i neka veća kupovina uz dozu zabrinutosti.
BLIZANCI
Znatne promene su moguće sa ljudima sa kojima ste bili dobri, jer nešto ne štima u komunikaciji i odgovorima. Ovaj mlad Mesec na neki način vas pravi osetljivim dok će pojedinim Blizancima otvoriti oči kada je vaša slabost u pitanju. Moguć je i neki zdravstveni problem koji sada ne treba zanemariti.
RAK
Neki odnosi i neslaganja sada bi mogla da dobiju mnogo bolju komunikaciju i prilagodljivost. Ulaskom Urana u Bika i Marsa u Vodoliju preti da izaziva otpor i mogućnost neke brutalne moći. Mars će biti duže vreme u Vodoliji pa pripazite na vaše borbe, svađe, isterivanje pravde, tvrdoglavost… Iskoristite ovaj mlad Mesec da pokrenete vaše projekte.
LAV
Kod vas se dešavaju malo teže stvari gde vi ubeđujete i sarađujete sa nekim ko nije nimalo lak ili ste vi tvrdoglavi i nefleksibilni, no i to je dobro ako ste na pravom putu. Ovaj mlad Mesec vam pruža šansu da brzo postignete neki cilj koji ste zacrtali. Samo je malo potrebno truda do uspeha.
DJEVICA
Ogromno samopouzdanje na poslu sada možete iskoristiti i ubediti druge jer imate moć. Predivan je ovaj mlad Mesec za vas. Uran vam uz aspekt Marsa donosi iznenađenje koje može biti dobro i i loše, pa se pripremite na promene dok okom trepneš.
VAGA
Imate period u kom uz malo truda možete da razrešite neke komunikacije od ranije ili nerazumevanje u partnerskim odnosima. Neka prodaja baš sada može da se desi da biste popunili rupe u vašem budžetu. Možda vam neko ko duguje vrati dug. Jupiter je u vašoj kući novca pa će biti dosta naklonjen.

ŠKORPIJA
U vazduhu se oseća osetljivost i kako je mlad Mesec u polju partnera, moguća je i neka saradnja što je divno pokrenuti na mlad Mesec. Pojedine Škorpije baš mogu primati pozive za susrete i biti dosta isšarmirani. Uran ulazi u vaše polje partnera sve sa mladim Mesecom pa eto iznenadnog novog početka i u ljubavi i u poslu.
STRIJELAC
Vi možete imati posla sa upornim i tvrdoglavim ljudima pa niste u mogućnosti da stvari sprovedete u delo, pa bi čak mogli i da raskinete sa nekim klijentom. Mlad Mesec pada u vaše polje posla i zdravlja pa bi tu trebalo da se dešavaju neke promene.
JARAC
Vama mlad Mjesec donosi raščišćavanje pa su moguća i neka vrijeđanja što će u vas unijeti nemir. Budite oprezni i trudite se da izbjegnete sukob. Rođeni u posljednjoj dekadi Jarca mogu za vrijeme mladog Mjeseca da se lijepo osjećaju i da budu sretni sa nekim malim susretom i pažnjom. Moguć uspjeh.
VODOLIJA
Vi treba da pazite na riječnik jer biste mogli reći neke stvari zbog kojih biste se poslije kajali. Ovaj Mlad Mjesec vam neće dati svježinu i dinamičnost kao što ste osjećali ranije. Pitanja u krugu porodice i kuće mogu biti jako naglašena. Izbjegavajte svađe i prepirke.

RIBE
Veliki preokret se dešava kod vas. Mnoge Ribe će razmišljati šta se dešava i šta im ovaj mlad Mjesec nagovještava. Kako vi imate izraženu intuiciju, možete sve dobro osjetiti i pokrenuti neke nove promjene.