MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Jarcu izuzetno važan mjesec, Škorpijina energija se stišava….

Ovo je detaljna ljubavna prognoza za slobodna i zauzeta srca…

OVAN
Ako ste u vezi – Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Plutonom na početku oktobra i bićete skloni da uđete u aferu koja bi vam donijela niz teškoća u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner će ispoljavati ljubomoru. Kod oboje će strasti biti pojačane i nećete moći da sve to kontrolišete. Potrudite se da izbjegavate svađe, sukobe i neprijatne scene.
Venera će od 8. oktobra prilaziti kroz znak Škorpiona što će pojačati vašu posesivnost i nepovjerenje. Venera će u trećoj dekadi oktobra praviti skladne aspekte koji će vam pomoći da izgladite nesuglasice sa voljenom osobom i da dovedete vaš odnos u bolje stanje. Pokazaćete više interesovanja za potrebe voljene osobe i više vremena ćete provoditi zajedno.

Ako ste slobodni – Početak oktobra će vas činiti sklonim da uđete u aferu sa osobom koja nije slobodna. Vaša strastvenost će biti pojačana i teško ćete moći da to kontrolišete, što će vas uvlačiti u razne neprijatne situacije. Osoba sa kojom budete imali aferu će biti ljubomorna i sklona da pravi scene.

Ubrzo ćete odustati od ove veze i u drugoj polovini oktobra ćete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i sa kojom ćete do kraja mjeseca ostvariti blizak emotivni kontakt. Ući ćete u novu vezu.

Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja im u mnogo čemu odgovara kao emotivni partner ali je komplikovanog karaktera. Vi volite sve brzo i jednostavno, pa će vam zahtjevna priroda druge osobe otežavati da započnete vezu.

BIK
Ako ste u vezi – Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u znak Vage i donosi vam više mogućnosti da vašu vezu poboljšate kroz zajedničke izlaske i nove dogovore. Kako ćete i vi i vaš partner biti opterećeni brojnim obavezama, biće vam teže da se oko toga uskladite ali to neće izazivati dodatne probleme u vašem odnosu. Bićete spremni da izađete u susret partneru.
Druga polovina oktobra će vam donijeti više mogućnosti da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj i da uneste više zabave i radosti u vašu emotivnu vezu. Prijalo bi vam da iskoristite jedan vikend da otputujete sa partnerom na mjesto gdje možete da se opustite i uživate u zajedničkom provodu bez ikakvih smetnji. Nešto što ste ranije obećali vrijeme je da ispunite.

Ako ste slobodni – Očekujte više zabave i izlazaka gdje ćete upoznati nove ljude. Izdvojiće se jedna osoba koja će vam pružati pažnju i naklonost ali vam neće djelovati dovoljno privlačno da biste se upustili u nešto bliže na emotivnom polju. Kako neće biti boljih prilika, počećete da izlazite in da više vremena provodite zajedno. Moglo bi da dođe i do intimnih odnosa ali nećete biti spremni za ulazak u vezu.

Krajem mjeseca će se pojaviti neko s kim ste već bili u vezi i poželjećete da obnovite odnos.

Stariji Bikovi će biti snalažljivi u pristupu osobi sa kojom žele da započnu emotivnu vezu. Obratićete pažnju na sve što je potrebno, posebno na ono što vašu simpatiju privlači. Pokazaćete vaše kvalitete i do kraja mjeseca ćete biti u vezi.

BLIZANCI
Ako ste u vezi – Sunce će u prvoj dekadi oktobra praviti sekstil sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Osmislićete veliki broj zabavnih i kreativnih aktivnosti koje će vas oboje ispuniti lijepim emocijama i vaša veza će biti puna sklada i radosti. Jedno drugome ćete pružati motivaciju i inspiraciju.
Oktobar vam je u cjelini povoljan mjesec na emotivnom polju. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i bićete od podrške tamo gdje to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom i vodićete razgovore o zajedničkim željama, planovima i ciljevima. Oko najvećeg dijela svega toga ćete se složiti i zajedničkim snagama ćete krenuti u ostvarenje.

Ako ste slobodni – Prva dekada oktobra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas zainteresovati svojim znanjem, ljepotom, stavom i optimističkim, vedrim i avanturističkim duhom. Otkrićete kako dijelite mnogo zajedničkih interesovanja i da imate slične poglede na život i slične ciljeve.

Spojiće vas zajednički rad od javnog interesa. Prvo ćete razmjenjivati ideje i rješenja, a nakon toga će doći do obostrane zaljubljenosti i počećete da razmjenjujete i emocije. Do kraja mjeseca ćete započeti vezu.

Stariji Blizanci će pokazati veliku snalažljivost i optimizam u zavođenju osobe koja im se dopada. Vaša simpatija neće znati šta je snašlo, a već će pasti na vaš šarm. Veza u koju uđete pokazaće se kao pun pogodak i biće skladna.

RAK
Ako ste u vezi – Venera će praviti kvadrat sa Plutonom na početku oktobra i donijeće vam velike nesuglasice sa voljenom osobom i članovima porodice. Bićete tvrdoglavi i držaćete se čvrsto vaših odluka i principa. Nećete slušati prijedloge i sugestije vaših najbližih i insistiraćete da se poštuje vaš smisao za red u kući. To će dovesti do toga da će svako raditi po svom.
Poboljšanje vas očekuje u trećoj dekadi oktobra kada ćete biti popustljivi ali samo kratko. 27. u mjesecu će Mars praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Neriješene nesuglasice od ranije će kulminirati i dovešće do ozbiljnih sukoba sa partnerom što može ozbiljno narušiti vaše odnose. Potrudite se da preduzmete nešto da to ublažite.

Ako ste slobodni – Početkom oktobra upoznaćete osobu koja će vas privući i u koju ćete se strastveno zaljubiti. Počećete da se viđate svakodnevno i vrlo brzo ćete postati intimni. Ubrzo ćete shvatiti kako vaš novi partner nije prava osoba za vas jer će početi da vas kontroliše, da vam pravi ljubomorne scene, da se ponaša posesivno. Vaš odnos će za kratko vrijeme postati problematičan, da bi krajem mjeseca došlo do velikih neprijatnosti i sukoba, zbog čega ćete raskinuti ovu vezu.

Nešto stariji Rakovi će pokušati da ostvare vezu sa osobom koja ih bukvalno proganja proteklih mjeseci i koja im poklanja iskrenu pažnju. Ubrzo ćete uvidjeti da se radi o prilično napornoj osobi koja vam ne prija. Prekinućete taj odnos.

LAV
Ako ste u vezi – Opozicija Merkura sa Uranom u prvoj dekadi oktobra donijeće vam niz nesporazuma sa partnerom. Oboje ćete imati potpuno različite ideje o tome kako želite da se vaš odnos odvija i kako da provodite zajedničko vrijeme. Ovo će izazivati brojne prepirke i rasprave koje će samo da pojačavaju napetost. Neophodno je da nađete zajednički prihvatljivo rješenje.
Druga polovina oktobra vam donosi mogućnost da se usaglasite oko najvažnijeg i da umanjite napetosti. Bar jedan vaš prijedlog će biti prihvaćen od strane vašeg partnera. Pokazaćete više inicijative oko zajedničkih izlazaka. Potrudićete se da što više razgovarate o međusobnim potrebama i željama. Uz samo malo dobre volje postići ćete željeni sklad u odnosu.

Ako ste slobodni – Postoji nekoliko osoba o kojima razmišljate. Dvije se sviđaju vama, a treća pokušava da vas osvoji, mada vam ne djeluje dovoljno privlačno. Kako ste postavili malo više kriterijume nego što je to realno, biće vam teško da odlučite sa kojom biste pokušali da ostvarite vezu. Izabraćete osobu koja je vedrog, optimističkog duha i koja voli da putuje, stiče nova iskustva i ima zanimljive ideje. Nećete se razočarati. Emocije će biti obostrane i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja je visoko obrazovana i koja dolazi iz inostranstva. Zainteresovaćete se jedno za drugo i otkrićete kako ste sličnih interesovanja. Zaljubićete se i ubrzo ćete ući u vezu. Šanse da veza potraje su velike.

DJEVICA
Ako ste u vezi – Cijeli oktobar vam je povoljno postavljen na polju ljubavi. Manje nesuglasice su moguće samo u vezi prolaznih sitnica. Na primjer kada bude potrebno donijeti neku zajedničku odluku oko nekog izlaska ili načina kako ćete ostvariti poneki zajednički plan. Potrebno je da što više tema otvorite u vezi poboljšanja vaše komunikacije i vašeg odnosa uopšte.
Najviše vremena ćete provoditi sa partnerom kod kuće i bićete u prilici da nešto učinite u smislu poboljšanja izgleda životnog prostora. Dogovorićete se o kupovini novog namještaja ili nekih potrebnih stvari za domaćinstvo. Poboljšaćete porodične odnose. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i vaših najbližih, što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni – Očekuje vas uzbudljiv mjesec na emotivnom polju. Imaćete više prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Vama će biti potreban neko ko vam djeluje stabilno i s kim biste mogli da imate ozbiljnu vezu na duže staze. Odabraćete nekoga ko će vam davati utisak stabilne osobe. Ubrzo nakon ulaska u vezu pokazaće se da se radi o nekome ko je previše jednostran, naporan ali i promjenjivog, nestabilnog karaktera. Nakon niza neslaganja i jedne velike svađe raskinućete vezu.

Nešto starije Djevice naći će se u centru pažnje osobe kojoj se dopadaju. Mada ćete u početku biti suzdržani, na kraju ćete se odlučiti da pristanete na izlazak. Ustanovićete da između vas dvoje postoje razlike koje neće dovesti do ulaska u vezu.

NASTAVAK POČITAJTE OVDJE

MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Jarcu izuzetno važan mjesec, Škorpijina energija se stišava….

 

 

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!