MJESEČNI HOROSKOP ZA JULI 2021. GODINE: Vrijeme izazova, haosa, dramatičnih preokreta

Horoskopski znaci u julu treba da budu spremni na sve, jer će se mnogima život promijeniti iz korijena. Vidjećete i sami, juli će biti veoma turbulentan, ali biće mnogo lijepih događaja.

OVAN
POSAO: Što se tiče karijere, pred vama je mjesec u kome ćete morati da odlučite da li ostajete na trenutnom poslu ili ste spremni da gradite karijeru od nule. Ako imate dobru ideju koja vam djeluje isplativo, vrijeme je da poslušate intuiciju i da se upustite u privatni biznis. Nijedan početak nije lak, ali ako je vaš san da sami sebi budete šef, zvijezde će vam u tome pomoći u julu mjesecu. Finansije su nestabilne i nerijetko trošite više nego što je potrebno. Savjetuje se da organizujete trošenje novca i da počnete da štedite. Ono na šta svakako treba da obratite pažnju jesu odnosi sa kolegama na trenutnom poslu. Razmirice i sitne spletke su moguće, jer vas mnogi doživljavaju kao konkurenciju. Pokušajte da stvorite prijateljski odnos u kolektivu i da pronađete osobu na koju možete da računate.

LJUBAV: Ovnove u julu očekuje puno sreće u ljubavi. Konačno ste u potpunosti posvećeni partneru i trudite se da mu udovoljite. Takođe, on vam vraća istom mjerom, pa se u vazduhu osjećaju ljubavne varnice. Ono što je važno jeste da nastavite da komunicirate iskreno i da svoje slobodno vrijeme kvalitetno provedete. Bićete veoma uspješni ako zajedno oformite posao ili se upustite u zajednički hobi. Na prvom mjestu su vam vaše emocije i nećete odustati dok ne bude sve onako kako ste zamišljali. Dok ste potpuno fokusirani na vezu ili brak, prijateljske i porodične veze mogu da trpe. Svađe su moguće već početkom mjeseca, a uglavnom se tiču imovine ili naslijeđa. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju obrt na ljubavnom polju. Upoznaćete ineteresantnu osobu koja će vam se dopasti.
ZDRAVLJE: Uglavnom je stabilno, ali ste pod velikim stresom. Prijao bi vam kratak odmor od posla i obaveza.

BIK
POSAO: Što se tiče karijere u julu, treba da budete veoma oprezni u donošenju odluka. Iako težite ka stabilizaciji na poslovnom planu, nastavljate da balansirate između više poslova i ne pronalazite značaj u tome što radite. Osim o finansijama, treba da brinete o tome u kom pravcu želite da se vaša karijera razvija. Ukoliko ste spremni za novi posao, usmerite se ka tome i pronađite bolje uslove za sebe. Ako niste spremni da započinjete ponovno posao, uradite sve kako biste napredovali na trenutnom poslu. Krajem jula očekuju se pozitivni događaji, rast u sferi finansija ili iznenadni dobici. Baš tih dana možete da pričate o povišici, o unapredđenju i o razvoju karijere, pa iskoristite kraj jula za pozitivni napredak
LJUBAV: Pred vama je mesec u kome ćete morati da odlučite kakva će biti budućnost vaše veze ili braka. Mnogi Bikovi će imati razmirice sa partnerom, a neslaganja nastaju upravo zbog različitih mišljenja i ideja. Možda ne zamišljate budućnost, pa vam se planovi razilaze. Veoma je bitno da u ovom trenutku iskreno popričate o svemu kako biste znali na čemu ste. Biće ovo zaista težak period za mnoge veze, ali oko svega možete da pričate i da pronađete najbolje rešenje. Dosta ste sumnjičavi i sve manje verujete partneru. Umesto tajnih proveravanja, bolje je da otvorite teme oko kojih brinete i rastumačite u kakvom je zaista stanju vaša veza. Odnosi sa porodicom mogu biti narušeni, jer nemate podršku kakvu očekujete. Slobodni Bikovi biraju da se zabavljaju i da se druže, pa neće mnogo pažnje obraćati na potencijalne partnere.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa manjkom gvožđa i anemijom. Proverite svoju krvnu sliku.
BLIZANCI
POSAO: Posao stagnira i to vam nikako ne ide u korist. Iako ste se veoma trudili, ne vidite rezultate. Za napredak, moraćete da sačekate još malo, a već krajem jula videćete prve rezultate svog napornog rada. Imaćete više vremena za sebe u julu, pa se savetuje da se posvetite svom hobiju i da pokušate da o njemu razmišljate kao o prilici za dodatnu zaradu. Ono što je važno jeste da ostanete posvećeni trenutnom poslu i da ne odustajete od svojih velikih ciljeva. Finansije se stabilizuju krajem meseca, i trebalo bi izbeći preteranu potrošnju novca, jer su mogući kvarovi i zahtevanje popravki u kući.
LJUBAV: Blizancima se ovog meseca smeši napredak na ljubavnom polju. Slobodni Blizanci su spremni da pronađu svoju srodnu dušu, a veze započete u julu mogu da imaju lepu budućnost. Blizanci koji su u braku žele da se ovog meseca posvete partneru i da poboljšaju odnos. Stare svađe su vam i dalje u glavi i prvo morate da saberete svoje misli kako biste uspeli da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Neke tajne će isplivati na videlo, i neki problemi koje ste dugo vremena prikrivali, otvoriće se u julu. No, da biste uspešno rešili probleme sa partnerom, biće potrebno dosta razgovora, razmena iskrenih emocija i što više zajedničkog vremena. Odnosi sa prijateljima su mnogo bolji nego ranije i veoma ste raspoloženi za druženje.
ZDRAVLJE: Manjak energije. Više spavajte i izdvojite dane koje ćete provoditi u prirodi.

RAK
POSAO: U julu ćete biti vredni i angažovani na mnogim novim poljima, pa će se od vas očekivati da učite i da razvijate svoj trenutni posao. Niste previše fokusirani i motivisani, jer trenutno ne vidite koirst od toga što toliko radite, ali vaš trud će se definitivno isplatiti. Čak i ako ne budete nagrađeni novcem, dobićete višu poziciju ili veća ovlašćenja, kao i bolji odnos sa šefom. To može da donese nove razmirice sa kolegama, pa budite pažljivi i ne upuštajte se u svađe. Pokušajte da ostanete usresređeni i uradi posao kako treba, jer upravo od ovog meseca, zavisi vaša dalja karijera. Finansije su stabilne.
LJUBAV: Rakovima sledi buran period u ljubavi i očekuje se erupcija strasti! Imate potrebu da se partner ponovo zaljubi u vas, pa ga neprestano osvajate. Imaćete potrebu da se više sređujete, da organizujete romantične večere, da se više provodite. Iako se vi trudite, partner vraća istom merom, pa se očekuju harmonični i stabilni trenuci kod Rakova. Ono na šta treba da obratite pažnju jesu razgovori o novcu sa partnerom koji mogu da izrastu u raspravu. Budite iskreni i direktni. U julu ćete putovati sa partnerom, ali i organizovati porodična druženja ili zabave sa prijateljima. Biće ovo jedan harmoničan mesec, ukoliko ne produbljujete sitne razmirice. Slobodni Rakovi imaju priliku da stupe u vezu sa osobom koju poznaju već godinama.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ali su mogući problemi sa zubima. Posetite stomatologa.
LAV
POSAO: Što se tiče poslovnog aspekta, mesec jul vam donosi dosta poslovnih izazova, ali i napretka. Bićete vredni i fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva. Iako priželjkujete odmor i više slobodnog vremena, iskoristite mesec jul za završavanje postojećih projekata koji su već dugo u toku. Imajte na umu da sve što radite ovog meseca će se odraziti na dalji razvoj karijere, pa je bitno da se pokažete i date sve od sebe. Imaćete i ideje za nove projekte koji će biti veoma isplativi. Foksurani ste na finansije i na stvaranje novih investicija i ništa vas neće zaustaviti u tome.
LJUBAV: Lavove u julu očekuje mnogo lepih dešavanja na ljubavnom polju. Izgradili ste dobar odnos sa partnerom i najvažnije vam je kako se osećate dok ste zajedno. Ovog meseca planiraćete zajedničku budućnost, ali i nove projekte na kojima ćete raditi. Partner je veoma zainteresovan za vaše ideje, veruje vam i spreman je da pruži podršku na svakom koraku. Poboljšavaju se odnosi i sa porodicom, što će otkloniti teret koji već dugo nosite. Imaćete više vremena za prijatelje, a moguće je da ćete organizovati zabave na kojima ćete pozvati bliske ljude. Pronašli ste balans i sada uživate u rezultatima svog truda. Ovo je definitivno za vas mesec u kome ćete se sjajno osećati i ljubavi će biti na svakom koraku. Slobodni Lavovi nisu još uvek spremni da uđu u ozbiljniju vezu, ali su moguće kratke avanture.
POSAO: Što se tiče poslovnog aspekta, mesec jul vam donosi dosta poslovnih izazova, ali i napretka. Bićete vredni i fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva. Iako priželjkujete odmor i više slobodnog vremena, iskoristite mesec jul za završavanje postojećih projekata koji su već dugo u toku. Imajte na umu da sve što radite ovog meseca će se odraziti na dalji razvoj karijere, pa je bitno da se pokažete i date sve od sebe. Imaćete i ideje za nove projekte koji će biti veoma isplativi. Foksurani ste na finansije i na stvaranje novih investicija i ništa vas neće zaustaviti u tome.
ZDRAVLJE: Tokom ovog mjeseca je stabilno.

DJEVICA
POSAO: Poslovni aspekt napreduje i ovog mjeseca ćete svjedočiti promjenama na poslu. Očekuje vas unaprjeđenje, a mnoge Djevice će dobiti ponude za inostrane poslove ili inostrane kompanije u našoj zemlji. Veoma je važno da ocijenite koja je ponuda najbolja za vas i da li ste spremni da nastavite da učite i da napredujete. Ako sve bude išlo po planu i ako ostanete maksimalno koncentrisani na to što radite, vidjećete do kraja jula i finansijski pomak u pozitivnom pravcu. Zvijezde su posebno naklonjene osobama koje rade kretivne poslove ili se bave umjetnošću, a upravo njih čekaju lijepe vijesti i uspjesi na karijernom polju.

LJUBAV: Djevice u mjesecu julu imaju priliku da poprave odnos sa partnerom, ali prvo morate da shvatite šta zaista želite. Neminovno je da se svađe ponavljaju kada ne želite da riješite problem koji vam se već dugo mora po glavi. Mnoge Djevice će se odlučiti na radikalne promjene, pa su mogući razvodi. Ukoliko vam je cilj da sačuvate svoj brak, veoma je važno da izrazite svoje želje i potrebe i da o svemu što vam smeta pričate sa partnerom. Ljubomorne scene nikako neće pomoći, pa se savjetuje da hladne glave o svemu razgovarate. Ako vam je potrebno, provedite nekoliko dana sami kako biste sabrali svoje misli i odlučili se na slijedeći korak. Slobodne Djevice imaju priliku da u julu više izlaze, da se druže i da upoznaju nove ljude. Moguće je da ćete pronaći osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih interesovanja.

ZDRAVLJE: Mogući su upalni proces na koži. Posjetite ljekara ukoliko ste zabrinuti oko stanja na koži.

VAGA
POSAO: Poslovni aspekt napreduje i sada je vrijeme da pokažete svoje kvalitete. Od vas se očekuje mnogo i pod velikim ste pritiskom da ispunite sva očekivanja i odgovorite na poslovne izazove koji se nižu iz dana u dan. U komunikaciji na poslu treba da budete umjereni i pouzdani, da ne otkrivate tajne kolega, niti da ulazite u raspravu sa šefovima. Budite fokusirani na ono što radite i potrudite se da date svoj maksimum. Finansije i dalje osciliraju, što vam stvara nelagodu i brigu, ali krajem jula, situacija se poboljšava.

LJUBAV: Vage pred sobom imaju mnogo odluka koje čekaju da se donesu, a upravo je juli mjesec u kome ćete razmišljati više o sebi, ali i o zajedničkoj budućnosti sa parnerom. Neke veze će se okončati, a vi ćete nastaviti da radite na sebi i da budete usmjereni na svoj lični rast. Veze koje su stabilne, proći će kroz novi nivo prilagođavanja i kompromisa. U ovom trenutku je važno da ne odustajete od svojih ciljeva i želja, u nadi da ćete ugoditi partneru. Ovo je vaše vrijeme da zablistate i nemojte propustiti priliku da se predajete jer je partner ljubomoran ili ne želi da budete uspješniji od njega. Slobodne Vage mogu da očekuju da će upoznati osobu koja će im prvo postati prijatelj, a za kratko vrijeme i mnogo više od toga.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA
POSAO: Poslovni aspekt je tiši nego prošlih mjeseci, ali nemojte unaprijed da brinete. Iako neke stvari ne idu onako kako ste planirali, imaćete priliku da zaradite više novca i da osigurate mjesto na kojem se trenutno nalazite. Ono što je važno jeste da ostanete fokusirani i da radite po pravilima. Zvijezde su ovog mjeseca posebno namijenjene Škorpijama koje su osnovale svoj lični biznis. Nastavite da se trudite, da radite na sebi i da se usavršavate. Julij je idealan za nadogradnju postojećih znanja i pravo je vrijeme da upišete dodatni kurs ili završite obuku koja će vam pomoći da budete još bolji u svom poslu.

LJUBAV: Pred Škorpijama je mjesec u kome će biti zauzete planovima koji su vezani za budućnost i biće veoma fokusirani da te planove i ostvare. Partner vam je velika podrška i pravo je vrijeme da sve zajedničke ideje sprovedete u djelo i da sebi i partneru pružite ono o čemu ste dugo maštali. Harmoničan period nastupa već od početka mjeseca, a situacija se neće mijenjati skoro, jer ste dobro raspoloženi, sigurni u sebe i svoje emocije. Vaša stabilnost je izražena i čini se da vam ništa ne može stati na put. U julu će postojati prilika i za kratko putovanje sa partnerom, što će vam veoma prijati. Slobodne Škorpije upoznaju osobu koja će im veoma brzo postati partner. Pratite svoju intuiciju!

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro. Prijalo bi vam da budete fizički aktivniji.

STRIJELAC
POSAO: Karijera ide dobrim putem. Zainteresovani ste da učite, da više radite i da se trudite, a vaši nadređeni će cijeniti vaš rad. Ono što je važno jeste da naučite da balansirate između poslovnih i privatnih sfera i da nikako ne donosite negativnu energiju sa posla u svoj dom. Kada dođete kući, opustite se i zaboravite na poslovne obaveze. Jedino tako ćete uspjeti da budete maksimalno fokusirani na obje sfere i da zaista uživate u malim trenucima radosti, sreće i mira. Finansije su stabilne, a krajem mjeseca očekuju vas dobici. Neočekivani novac lako i brzo ćete potrošiti.

LJUBAV: Strijelcima juli donosi turbulencije na ljubavnom polju, posebno onim osobama koje još uvijek nisu riješile probleme iz prošlosti sa svojim partnerom. Imaćete priliku da razgovarate sa partnerom, ali se savjetuje da ne ulazite u svađe, jer tako nećete doći do zajedničkog rješenja. Krajem jula, očekuje se stabilizacija odnosa, iako će početak mjeseca biti buran i izgledaće vam da se problemi na emotivnom planu nižu jedan za drugim. Sve se može riješiti, ukoliko otvoreno razgovarate i pristanete da se promijenite, takođe, i vaš partner treba da učini isto, kako bi vaš odnos krenuo dobrim putem. Slobodni Strijelci treba da pripaze na nova upoznavanja, jer je moguće da će im se zauzeta osoba predstaviti kao slobodna, a to nikako nije dobar početak.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro, ali je moguć umor. Savjetuje se da birate lakšu hranu i da budete fizički aktivni.

JARAC
LJUBAV: Jarčeve u julu očekuje harmoničan odnos sa partnerom, kao i male radosti koje će vas podsjetiti koliko vam je partner privržen. Partner vam je trenutno vjeran saputnik i veliki oslonac, pa možete da se opustite i da budete manje strogi prema sebi. Veoma je važno da iskoristite ove lijepe trenutke za uživanje, za zabavu, smijeh i relaksaciju. To će prijati i vama i partneru. Poboljšavaju se i odnosi sa ukućanima, i sve češće ćete željeti da organizujete porodične ručkove i da proslavite važne datume. Slobodni Jarčevi treba da imaju na umu da će u julu upoznati osobu koja će im se veoma dopasti, ali je vrlo moguće da ta osoba neće biti iz iste zemlje. Iako će vam takva veza djelovati nemoguće na prvi pogled, istina je da ima mnogo potencijala za lijepu budućnost.

POSAO: Što se tiče posla, turbulencije ne prestaju. Mogući su otkazi, raskidi ugovora, kao i svađe sa kolektivom. Iako su ova dešavanja veoma stresna, savjetuje se da se odmorite prije nego što započnete potragu za novim poslom. Veoma je važno da vidite šta je sada najbolje za vas i u kom pravcu treba da krenete. Imajte na umu da možete i sami da započnete svoj posao, ukoliko imate finansijsku mogućnost ili dobru ideju za napredak. Iako su turbulencije očite, vaše finansijsko stanje je stabilno i mnogo će vam pomoći štedni račun na kome ste bili fokusirani prethodnih mjeseci.

ZDRAVLJE: Mogući su kardiovaskularni problemi, pa se savjetuje da posjetite doktora.

VODOLIJA
POSAO: Poslovni aspekt je trenutno u stagnaciji, a najveći problemi su sada na finansijkom planu. Imate naviku da trošite preko mjere, i zaboravljate na štednju. Ono što je sada važno jeste da ostanete fokusirani na posao koji imate i da date sve od sebe da napredujete ili osigurate svoje mjesto. Ako ste nezaposleni, krajem mjeseca su moguće odlične ponude koje vam zaista mogu promijeniti život iz korijena. Iako su oscilacije prisutne tokom cijelog mjeseca, povedite računa o tome kako reagujete na stres. Stres koji u se javlja uticaće na svaki aspekt života, i na ljubavno i na poslovno polje.

LJUBAV: Zauzete Vodolije u julu mjesecu imaju priliku da sa partnerom obnove dobar odnos, jer je bilo mnogo izazova sa kojima su se suočavali prethodnih mjeseci. Iskrena komunikacija sve može da riješi, ali i mali znakovi pažnje koji su veoma nedostajali vašem partneru. Romantični gestovi mogu da osvježe vašu vezu i da vas ponovo vrate u dobro raspoloženje. Ono na šta treba više da obraćate pažnju je to kako se partner osjeća. Mogući su problemi na porodičnom polju, i svađe sa braćom ili sestrama. Bilo kakvi neraščišćeni računi mogu da prodube već postojeće probleme. Slobodne Vodolije imaju priliku da u julu upoznaju osobu koja će ih veoma zainteresovati. Imajte na umu da otvorenog srca i slobodnog uma ulazite u novu vezu, bez obzira na iskustva iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervima. Više se odmarajte i jedite zdravije. Savjetuje se da vježbate, kako biste izbacili negativnu energiju.

RIBE
POSAO: Na poslovnom planu vas očekuju iznenađenja. Opustili ste se i pustili da stvari idu svojim tokom, ali je potreban trud kako bi se poslovna situacija stabilizovala u vašu korist. Ovog mjeseca moraćete više da se potrudite, više da radite i da se dokažete, kako biste uspjeli da zarađujete više. U privatnim biznisima osjeća se stagnacija, a treba poraditi na svim administrativnim poslovima koje ste ostavili sa strane. U julu vas očekuje dosta novih poznanstava, a neki ljudi će vam u budućnosti postati bliski saradnici.

LJUBAV: Pred Ribama je mjesec u kome će mnogi morati da riješe zaostale probleme sa partnerom i da se foksuriju na sebe, na svoje potrebe i želje. Čini se da ste zapostavili sebe kako bi pronašli kompromis, ali to nije dobro rješenje koje bi moglo da funkcioniše na duže staze. Ono što je važno sada je to da razmislite u kojem se pravcu kreće vaša veza i kako sebe vidite sa partnerom u budućnosti. U julu će mnogi brakovi doživjeti krah i Ribama se savjetuje da porade na svojoj ličnost stabilnosti i emocijama. Porodični odnosi se poboljšavaju i veoma će vam prijati podrška koju dobijate od bliskih ljudi. Slobodne Ribe su na putu da ostvare lijepa prijateljstva sa novim ljudima, ali se mogu javiti i simpatije. Juli će biti pun novih veza, ali mnoge od njih će trajati kratko.

ZDRAVLJE: Osjećate se umorno i iscrpljeno. Prijao bi vam kratak odmor.

 

 

error: Content is protected !!