Mjesečni horoskop za februar 2018: Škorpije cvjetaju na poslu, Ovnu se smiješi finansijski prosperitet, pred Bikovima je berićetan mjesec…

Tokom februara Djevice će biti opterećene novcem, Vagama je ljubav na prvom mjestu, Ribe imaju šanse za nov posao… Ukoliko vas još nešto interesuje u vezi sa vašim horoskopskim znakom ili želite izradu natalne karte posjetite Alpha Pisces sajt i kontaktirajte astrologa

OVAN
Vaša pažnja se preusmerava sa polja karijere na polje spiritualnosti nakon 19. februara. Ovo je period za rekapitulaciju vašeg dosadašnjeg uspjeha i postavljanje novih ciljeva.

U februaru vam se brojne mogućosti kada su u pitanju putovanja.Potrudite se da proširite svoje kontakte, kako bi osigurali sebi lakši napredak. Ukoliko razmišljate o promjeni svog posla, pažljivo proučite date mogućnosti.

Finansijski prosperitet se očekuje tokom ovog mjeseca, a prihodi mogu biti dodatno poboljšani. Imate podršku vaših nadređenih kao i članova porodice.

Ukoliko ste sami ljubav možete pronaći u okviru svoje profesije, i to nekoga ko vam može pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Ljubav na prvi pogled je takođe izvjesna.

Zdravlje je odlično

BIK
Ovo je za Bika veoma berićetan mjesec. Vaša kreativnost biće vrlo izražena. Nakon prve nedjelje februara, napredovanje na polju karijere zavisiće isključivo od vas. Vaša intuicija vam umnogome može pomoći.

Napredovanje u karijeri favorizovano je i ovog mjeseca. Ukoliko prihvatite izazove, izvjesne su povoljnije poslovne prilike. Uticaj planeta na finansijsku situaciju je vrlo povoljan. Poslovna putovanja mogu biti veoma profitabilna.

Uložite vrijeme u širenje svojih društvenih krugova, naročito u trećoj dekadi februara. Venera vam je ovog mjeseca naklonjenija, te možete očekivati puno romantičnih mogućnosti. Ukoliko ste u vezi, možda ćete biti spremni na slijedeći korak.

Što se tiče zdravlja, poželjna je detoksikacija organizma, kao i dovoljna količina odmora.

BLIZANCI
Svoje ciljeve ostvarujete zahvaljujući svojim kontaktima. Ovog mjeseca fokus pada na polje karijere. Najveći uspjeh možete zabilježiti u trećoj dekadi februara. Dozvolite da se sve odvija svojim tokom. Dodatni finansijski prihodi su veoma mogući.

Dešavanja na polju romanse su prisutna tokom cijelog mjeseca. U drugoj polovini mjeseca biće vam potrebno više iskazivanja ljubavi i prisnosti. Vaš ljubavni život zavisi od izbalansiranosti privatnog i poslovnog života.

Može se desiti da ljubav pronađete među svojim prijateljima. Iako se po prirodi brzo zaljubljujete, na vama je da iskažete koliko ste zagrijani za nešto ozbiljnije.
Preporučuje se više odmora i zdrava ishrana.

RAK
Svoje ciljeve ćete postići zahvaljujući svojoj društvenosti i prilagodljivosti. U februaru fokus pada na polje karijere, a možete očekivati i dodatne finansijske prihode. Međutim, u drugoj polovini mjeseca može doći i do povećanja troškova, zbog čega treba pripaziti o mjerama štednje. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, ovaj mjesec je povoljan za to.

Imaćete podršku članova porodice po pitanju vaših finansijskih poduhvata.

Ljubav možete naći u krugu prijatelja ili u svom radnom okruženju. Ukoliko ste u vezi, i razmišljate o slijedećem koraku, savjetuje se da sačekate nešto povoljnije planetarne aspekte.

Zdravlje je odlično.

LAV
Karijera i lična dostignuća biće vam važnija ovog mjeseca od emotivnih potreba i porodičnih problema. Kako bi došli do svojih ciljeva, savjetuje se da igrate na kartu šarma. Budite prilagodljivi, budući da nećete imati kontrolu na koju ste navikli nad pojedinim situacijama.

Do prve polovine mjeseca možete očekivati neispunjavanje vremenskih rokova na polju finansija, odnosno određena kašnjenja. Savjetuje se izrazita obazrivost na polju novih ulaganja. U drugoj polovini mjeseca planetarna kompilacija je znatno povoljnija, te je izvjesno povećanje prihoda.

Odnosi sa partnerom biće harmonični. Izvjesne su brojne romantične prilike, a ukoliko ste već u emotivnoj vezi, ovo je povoljan period da načinite slijedeći korak.
Savjetuje se izražena fizička aktivnost u prve dvije dekade februara.

DJEVICA
Fokus pada na vaš privatan život. Biće vam bitniji uspjeh vaših bližnjih od ličnog. Bićete prilagodljivi u raznim situacijama i društvenim krugovima kako bi došli do svojih ciljeva. Planetarni aspekti vam donose manje dinamičnosti nego inače, što će vam pružiti mogućnost da se skoncentrišete na sticanje boljih metoda za postizanje uspjeha.

U februaru ćete pokušavati da svoja duhovna uvjerenja sprovedete u svakodnevne aktivnosti.Ukoliko ste u potrazi za poslom, na pomolu su neke zanimljive ponude. Uticaj planeta na polje finansija je vrlo povoljno. Prihodi se mogu povećati zahvaljujući inovativnim idejama i kontaktima. Ulaganje u nekretnine biće profitabilno.

Ukoliko ste sami imaćete brojne mogućnosti da uplivate u emotivne veze, ali vaš perfekcionizam se može naći na putu ka nečem ozbiljnijem.

Zdravlje je prilično delikatno. Upražnjavanje joge ili meditacije vam može biti od velike pomoći.

VAGA
Nakon 4. februara sledi period uživanja u kućnom okruženju sa porodicom. Imaćete punu podršku porodice za vaše poduhvate. Ovog mjeseca karijera je u sporednom planu. Ipak, Venera će favorizovati vaš finansijski prosperitet sve do 19. februara. Vaša kreativnost i inovativnost vam može pomoći u tome.

Nakon 19. februara, povećavaju se i troškovi.Ukoliko niste u emotivnoj vezi, ovo je odličan period da uplivate u istu. Do 23.februara zabava i uživanje biće vam primarni, nakon čega težite ozbiljnijim i posvećenijim odnosima. Ukoliko imate djecu, mogući su nesporazumi, budite saosjećajniji i dajte im vremena da izgrade prijateljski odnos sa vama.

Držite se zdravog režima ishrane i rednovnog vježbanja.

ŠKORPIJA
Ovog mjeseca bićete veoma motivisani za postizanje uspjeha na polju karijere. Vaš naporan rad biće nagrađen unapređenjem i novčanim benefitima. Svoje poslovne planove postavićete tako da ćete imati dovoljno vremena za sebe i svoje bližnje.

Finansijski aspekt je povoljan do 19. februara, nakon čega će biti potrebno više napora nego inače. Ulaganja u nekretnine biće izuzetno profitabilna. Osjećaj zadovoljstva i zabave je mnogo više prisutan ovog mjeseca.

Vaš ljubavni život biće uzbudljiv. Ukoliko niste u vezi, tragaćete za partnerima koji znaju dobro da iskažu svoja osjećanja, a biće vam interesantni i oni sa neobičnim idejama.
Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom odmora

STRIJELAC

Ovog mjeseca ćete biti izuzetno dinamični, kreirajte svoju sudbinu onako kako vama odgovara. Tokom mjeseca dosadašnja situacija se mijenja i kontakti vam postaju bitniji nego ranije. Ukoliko ste zainteresovani za studije ili neki kurs, ovo je dobar period da započnete nešto od toga.

Kratko putovanje je izvjesno ovog mjeseca. Ukoliko tražite posao, dobićete dobre ponude. No, karijera vam ovog mjeseca nije prevashodna.
Planetarni aspekti na polju finansija su izuzetno povoljni. Ulaganja u neke velike projekte mogu biti veoma isplativa na duže staze.

Do 16. februara budite izuzetno obazrivi na polju ljubavi, može se desiti da u afektu kažete ono što ne mislite. Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u svom okruženju.
Usporite tempo, smanjite stres. Masaže i opuštanje znatno će poboljšati vaše zdravlje

JARAC
Vrlo ste ambiciozni. Vaš uspjeh biće glavni cilj ovog mjeseca. Nakon 19. februara proširićete svoju bazu znanja učenjem o nekim novim tehnikama komunikacije. Finansijski napredak biće podstaknut od strane porodice. Ukoliko planirate da investirate u neki projekat, ishod može biti vrlo profitabilan. Profit se može povećati redukcijom pojedinih troškova.

Premda, zaintresovani ste i za uživanje i ostvarivanje na polju romanse. Ali dešavanja na polju ljubavi neće biti pretjerano izražena. Prolazne romanse vjerovatnije od ozbiljnijih dešavanja. Povoljan aspekt Venere povećava vašu atraktivnost. Posvetite nešto više pažnje sebi i svom izgledu.
Zdravlje je odlično

VODOLIJA
Ovo je pravo vrijeme da iskoristite svoju nezavisnost kako bi postigli ono što želite. Nema potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama. Postoji tendencija da se ovog mjeseca prepustite ličnim zadovoljstvima. Ulagaćete u sebe, što će vas činiti privlačnijim. Planetarni aspekti vas takođe čine vrlo ambicioznim.

Finansijski uspjeh je zagarantovan, a vaš partner može igrati veliku ulogu u tome, pretežno nakon 19. februara. Porodična situacija vam može zadavati dosta stresa, uglavnom zbog nesporazuma. Komunikacija i tolerancija su ključ rješavanja problema.

Lako sklapate nova prijateljstva. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom biće harmoničan. Ako svoju drugu polovinu još uvijek niste pronašli, ovo je period gdje su na polju romanse dešavanja zahvaljujući vašoj harizmi i senzualnosti.
Zdravlje je dobro.

RIBE
Fokus pada na polje karijere i vaših ambicija. Pokušaćete biti agresivni u svom pristupu postizanja vaših ciljeva. Bićete u mogućnosti da kontrolišete različite situacije. Povoljani aspekti Jupitera vam donose finansijski uspjeh.

Ovog mjeseca duhovno uzdizanje će imati uticaja na različite aspekte vašeg života. Svoje ciljeve lako možete postići oslanjajući se na svoju intuiciju, a vaš trud će se isplatiti ako iskoristite svoju originalnost.
Ukoliko ste nezaposleni, bićete u mogućnosti da nađete posao prema vašim potrebama.
Dodatan priliv novca možete očekivati nakon 23. februara.

Vaš partner može biti preokupiran svojim obavezama, zbog čega se možete osjećati zapostavljeno. Razumijevanje, tolerancija i komunikacija su ključ za rješavanje datog problema.
Zdravlje je odlično.(alphapisces)