MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: Bik otkriva prevaru, pred Ribama mnogo dobar mjesec

Šta svaki horoskopski znak pojedinačno očekuje u posljednjem mjesecu ove godine?

OVAN
Vi treba da svedete račune šta i kako je prošla cijela godina. Mnogi Ovnovi bi mogli biti i na gubitku pa se savjetuje da izmirite vaše dugove. Ovaj mjesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu. Vaš vladar Mars će biti negativno aspektovan sa Plutonom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno. Budite strpljivi da se stvari slože. Emotivno mogu se dešavati velike odluke kod zauzetih Ovnova.

Može nastupiti kriza i nerazumijevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog djece dok pojedini zbog novca. Imate podršku od prijatelja i roditelja. Možda bi vam prijalo i bilo efikasno da sami razmislite bez savjeta od drugih osoba.

Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte. Kada je zdravlje u pitanju sve je u najboljem redu. ipak budite aktivni i trenirajte.

BIK
Vi iznenada pokrećete misli da promijenite posao, a kako ovaj mjesec nije najbolji ipak bi bilo mudro da sačekate poslije nove godine. Nervoza postiže vrhunac u ovom mjesecu, ali ipak razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira što mislite da malo zarađujete. Pokušajte da budete smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima.

Emotivna situacija se dosta iskomplikovala jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo. Pojedini Bikovi mogu otkriti nevjerstvo ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako da iskren razgovor može biti efikasan pa bi trebali razriješiti sve nedoumice.

Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna dešavanja. Slobodnima predstoji lijepo poznanstvo, pa ipak se bolje upoznajte prije ulaska u vezu.
Kada je zdravlje u pitanju više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas ljekovite.

BLIZANCI
Kod vas se pokreću neke nove ideje za posao oko 20 decembra iako vam je ovaj mjesec mnogo bolji nego prošli. Mogli bi dobiti vrlo povoljnu poslovnu ponudu pa nije sve u novcu već je bitno da li to vama odgovara i da li se vi tu uklapate. Kada je novac u pitanju podjednako idu troškovi i dobici pa ste uvijek malo iznad pozitivne nule. Ne brinite dobar poslovni mjesec je ispred vas i neke nove poslovne ponude.

Emotivno sa partnerom idu bolji dani i komunikacija je mnogo bolja. Riješeni ste da širom otvorite vrata pa vam partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Pojedini Blizanci razmišljaju o prinovi u porodici dok drugi imaju lijepa druženja sa prijateljima i porodicom. Slobodni Blizanci nikako da upoznaju svoju srodnu dušu pa je najbolje da se ne nervirate, već se opustite. Kada je zdravlje u pitanju ojačajte imunitet.

RAK
Kod vas su očekivanja na poslu izostala u ovom mjesecu, ali ipak se vrijedi strpiti i sačekati. Sada je vrijeme da pokažete svoje talente, šta sve znate i možete da uradite. Mnogi Rakovi koji su očekivali neku bolju poziciju ili veću platu trebaju se strpiti jer to može biti tek u slijedećoj godini. Nemoj da vas mrzi da date sve od sebe i da sijate na poslu jer vas čeka pozitivno iznenađenje u novoj godini. Postoji mogućnost neke kupovine ili prodaje nekretnine.

Emotivno je lijep mjesec pa možete više vremena provoditi u krugu porodice i sa voljenom osobom. Vi sa svojim partnerom planirate, imate harmoniju pa čak ako mogućnosti dozvole i da otputujete negdje. Vaša veza ili brak se učvršćuju bolje nego ikad. Slobodni Rakovi mogu da se zbliže, pa čak i da uđu u vezu sa osobom koju od ranije poznaju. Kada je zdravlje u pitanju pazite na pritisak .

LAV
Vi bi trebali dobiti nagradu za sav vaš uloženi napor tokom godine. Pojedini Lavovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu ili da čak sami da birate šta vama odgovara. Kada je novac u pitanju sada možete i priuštiti da malo više potrošite i počastite sebe za sav trud i štednju. Emotivno, kako ste opušteniji tako će i vaš partner uživati u romantičnom opuštanju sa vama.

Ako okolnosti dozvoljavaju bilo bi lijepo da negdje otputujete zajedno i planirate neki zajednički posao. U planiranju za budušnost pojedini Lavovi mogu planirati i proširenje porodice. Mnogo ljubavi i optimizma je u vašoj zajednici. Slobodni Lavovi će ostati slobodni uz druženje i poneki flert mogu provesti ovaj mjesec. Kada je zdravlje u pitanju dosta je stabilno

DJEVICA
Iako u prvoj polovini mjeseca nemate nikakva bitna dešavanja na poslu i sve vam izgleda standardno, već u drugoj polovini decembra pojedine Djevice dobijaju drugi i bolji položaj na poslu, pa samim tim i veću platu. Ako radite u nekim grupnom ili timskom radu budite strpljivi i ljubazni bez konfliktih situacija da bi na kraju bili nagrađeni i zadovoljni.

Emotivno neke uspomene se bude i stare ljubavi mogu da vaskrsnu, pa ako imate partnera on može biti ljubomoran. Pojedinim Djevicama može partner da sazna za njihove tajne koje mogu stvoriti veliki problem, pa se potrudite da sve objasnite. Neki bolji period i harmonija nastupa poslije 20.12. Slobodne Djevice izlaze, druže se, upoznaju intersantnu osobu pa ostavite vrijeme za još dublje upoznavanje da vidite da li vama ta osoba odgovara i da li treba više da se angažujete za nju. Kada je zdravlje u pitanju sasvim je solidno; samo bi trebali obratiti pažnju na ishranu.

VAGA
Vama su u prvom dijelu mjeseca moguće komplikacije na poslu gdje možete doživjeti stres. Neke greške su se pobkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne nervirate i burno reagujete budite mirni i ne ulazite u konflikte. Pojedine Vage mogu dobijati novac iz više izvora, pa vam to ne pričinjava problem.

Emotivno tokom ovog mjeseca, ako ste bili nezadovoljni duži period, može doći do razlaza u braku ili vezi. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa ko ostane uz vas bit će pravo čudo. Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi. Vi ovaj mjesec birate šta hoćete i kako hoćete, a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu sa osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte kožu moguće su alergiske reakcije.

ŠKORPIJA
Vama se u ovom mjesecu dešavaju neki novi poslovni momenti. Nezaposlene Škorpije mogu dobiti odličnu ponudu za posao koju trebate prihvatiti. Sviđa vam se i kao da ga vijekovima čekate, pa se tako i trudite da sve zadovoljite i ispoštujete kako treba. Dajete maksimum od sebe da što više uspijete. Novac vam dolazi u većim, pa čak i neočekivanim količinama. Divan mjesec za vas.

Emotivno svi su uz vas i na sve možete da računate na porodicu, prijatelje i društvo. Ako imate partnera i sa njime ste u harmoničnoj i zadovoljnoj zajednici. Opušteni i sretni izlazite družite se, volite se, što vas dodatno raduje i opušta. Slobodne Škorpije mogu upoznati interesantnu osobu sa mnogo zajedničkih pogleda na život. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC
Vama predstoji sretniji mjesec pa možete imati i sreće na lutriji. Inostranstvo po pitanju odlaska ili posla se otvara . Mnogi vaši ciljevi i planiranja sada mogu da se ispune . Posao je dosta solidan i bolji od prošlog mjeseca. Ne preporučuje se da se ulijenite već budite ambiciozniji da bi još više postigli. finansije su svakog dana bolje. Ako okolnosti dozvole mnogi Strijelci odlaze u inostranstvo.

Emotivno cijeli mjesec je dosta dobar i harmoničan sa partnerom. Kako su emocije naglašene onda mogu da vas vrate u prošlost i da se promijeni raspoloženje. Kako je bio pun Mjesec i pomračenje u Blizancima i vašem polju partnera onda može biti malo turbulentan početak mjeseca. Slobodni mogu upoznati osobu koja im se sviđa, ali je ne poznaju dobro pa ne treba da ulazite u vezu ishitreno. Kada je zdravlje u pitanju potrebne su vam fizičke aktivnosti i zdrava ishrana.

JARAC
Vi imate dosta uspjeha u poslu posebno ako je posao vezan za nekretnine, prodaju, ekonomiju i finansije. Mnogi Jarčevi žele da pokrenu svoj sopstveni biznis što nije nemoguće, ali prije trebate pokazati svoje umijeće i talente šta sve znate da radite. Ako već imate posao kojim niste zadovoljni i koji stagnira onda bi trebali nešto novo da promijnete da bi išlo bolje.

Emotivno je moguće da imate partnera, ali se nekako osjećate usamljeno i pomalo sjetno. Mnogi mogu uživati u samoći i radu na sebi ali ne smijete zapostaviti partnera. Kako je slobodno kretanje ograničeno ipak vi možete sebi priuštiti boravak negdje na planini u prirodi, u banji da se odmorite i uživate sa partnerom. Slobodni bi mogli krajem mjeseca upoznati srodnu dušu.

Kada je zdravlje u pitanju onda su mogući bolovi u kostima i vratu.

VODOLIJA
Kod vas ulaze Saturn i Jupiter, pa se poslovno dešavaju razne stvari ugovori pregovori potpisivanja ali se ipak ne preporučuje da mijenjate posao ili se selite jer je bolje poslije nove godine kada će tokovi biti mnogo jasniji. Mnoge okolnosti vam idu na ruku i sreća vam je naklonjena. Sada je bitno da završite sve što treba za ovu godinu i krećete sa novim planom od nove godine.

Emotivno ako imate partnera onda želite da vaš odnos dovedete do savršenstva i da ga maksimalno popravite. Sve što ste planirali sada je vrijeme da sprovedete u djelo. Budite otvoreni i iskreni sa partnerom i provjerite da li su vam želje iste. Lijepe zvjezdane prilike su sa vama.

Slobodne Vodolije zbog Saturna mogu dosta razmišljati o starom partneru i bivšim ljubavima. Zdravlje je dosta dobro samo izbjegavajte stres.

RIBE
Vi pravite godišnji završetak i novi početak u karijeri. Ako ste se trudili tokom godine onda vam sigurno slijedi i nagrada. Sada treba da budete oprezni kada su finansije u pitanju. Ako ste radili u javnim sektorima možete biti iznenađeni sa unaprjeđenjem i nagradama. Mnogo dobar mjesec je pred vama .

Emotivno bi trebali razmisliti dobro kako se ponašate u vezi i braku koji je, moguće ako nije dobar, i da se završi. Velika očekivanja koja se nisu ispunila vas su odvela u razočaranje i kraj veze. Moguće je da imate podršku roditelja ili prijatelja pa ovaj težak period da prevaziđete.

Slobodne Ribe mogu upoznati interesantnu osobu i uživati sa njom što je može odvesti da uplovi u vezu. Zdravlje je dosta dobro više spavajte i odmarajte. (ASTROLOGINJA: ŽELJKA KNEŽEVIĆ)

error: Content is protected !!