MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Ovnu fatalne ljubavi, Strijelca čeka ljubomora, Djevicama se otvaraju vrata karijere

Sam april će obiležiti osjećanje da smo dovoljno jaki da ostvarimo svoje ideje, želje, ciljeve. Taj osjećaj podržava Sunce sekstil Saturn. Venera 14. ulazi u Bika, a to oslikava potrebu za ljubavlju ali onom sigurnom koju Bikovi traže, potrebu za svakom vrstom sigurnosti, naravno i matrijalnom. Aprila 12. je mlad Mjesec u Ovnu, a pun mjesec je 27 u Škorpiji.

Ovan
Venera je i dalje u vašem znaku što može donijeti fatalne ljubavi. Oni koji su u vezi žele da neke stvari riješe ali samo polako. Birajte riječi jer već sredinom mjeseca nećete tako misliti. Povedite računa o partnerovim potrebama. Karijera je naglašena i sada će ponude koje budu pristizale biti mnogo bolje u odnosu na prethodne.

Bik
Vama će mjesec biti obojen ljubavlju i strašću. Imaćete lijepe trenutke sa partnerom. Slobodni neka obrate pažnju na blisko okruženje jer ih neko simpatiše, ali ne zna kako da priđe. Poslovni dio je odličan. Napokon kreće stabilniji period bez trzavica.

Blizanci
Vi u toku ovog mjeseca imate podršku partnera. Svjesni ste da je zajedno sve lakše. Takođe vam se otvara mogućnost da krajem mjeseca otputujete. To će sigurno dodatno učvrstiti vašu vezu. Slobodni mogu da upoznaju osobu zbog koje mogu da promjene mjesto stanovanja, a moža i promijene državu! Karijera je stabilana, bez većih promjena.

Rak
Mnogi od vas će biti jako nervozni ovaj mjesec. Neke sitnice vam sada mogu smetati i izazvati u vama burne reakcije. Ako možete spustite loptu i odbrojite do 10 kako se kasnije ne bi kajali. Bolje je da smireno popričate sa partnerom. Slobodnima predstoji novo poznannstvo ali se ne zalijećite. Prvo dobro procijenite osobu.Karijera je isto obojena nervozom ovog mjeseca. Isti savjet kao i za ljubav, samo polako i brojite do 10.

Lav
Bićete posvećeni porodici i vašem ličnom okruženju. To će vam napuniti baterije jer za vas kreće lijep period. Sada je samo potrebno da uživate i da ne razmišljate u naprijed. Slobodni mogu da upoznaju osobu koja dijeli iste životne stavove kao i vi. Karijera ide uzlaznom putanjom i da bi nastavila tim trendom potrebno je da sarađujete sa kolegama.

Djevica
Vi se osjećate kao u začaranom krugu i želite da nešto mijenjate. Prvo možete da počnete od komunikacije i to sa partnerom. Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara. Samo je malo empatije potrebno i vaš odnos dobija drugu dimenziju. Slobodnima ljbav kuca na vrata. Po pitanju karijere otvaraju vam se vrata za privatni biznis.

Vaga
Tokom ovog mjeseca vam će prijati malo samoće. Potrebno je da imate vrijeme samo za sebe i svoje misli. Napetost i nelagodu koju osjećate svakako je opravdana. Svaku odluku koju doneste neka bude samo vaša i ne dozvolite da se iko miješa. Sve trenutno što se dešava bilo po pitanju ljubavi, karijera i odnosa bilo koje vrste jesu promjene koje zavise isključivo od vas.

Škorpija
Vi ćete razmišljati o proširenju porodice. Emotivni odnosi su na vrhuncu ljubavi i strasti. Vi koji mašatate o ljubavi sada je idealno vrijeme da se ostvari i ostvariće se. Priliv novca u početku mjeseca može da bude umanjen ali već sredinom i karajem sve se popravlja i dolazi na svoje. Veliki uspjeh za Škorpije koje rade privatni biznis.

Strijelac
Vama je naglašena ljubimora u partnerskim odnosima. Pitate se da li da reaugujete ili ne? Da li su vaše sumnje opravdane? Samo polako, istina je negdje na sredini. Razgovor je uvijek najbolja opcija. Karijera se popravlja, već krajem mjeseca ubraćete plodove vašeg rada.

Jarac
Sav nemir i nesuglasice koje ste imali sa partnerom sada prolaze. Ovaj mjesec je za vas mjesec ljubavi i uživanja. Slobodno svo slobodno vrijeme posvetite partneru.Slobodnima slijedi divna ljubavna raomansa sa osobom koja će u vama sve najljepše stvari porobuditi. Trenutno vam to djeluje kao nemoguća misija. Karijera je krenula ka vrhu ali kao da ne možete da se opustite. Savjet je da se distancirate od osjećaja grča i da pokušate da uživate u vašim odlukama.

Vodolija
Ovaj mjesec ako možete posvetite partneru i porodici. Potrebno je dosta raditi na poboljšanju odnosa. Kako ste nervozni napeti a to vama nije prirodno, pokušajte da u razgovore ne unostite vašu ličnu nervozu i pokušajte da ne namećete lične stavove bez da ste prije toga smireno i razumno saslušali sagovornika. Karijera trpi zbog vašeg ličnog napetog stava . Nemate razumijevanje za kolege.

Ribe
Ovaj mjesec će obojiti ljubav i drženje sa porodicom i prijateljima. Lično vi se sjajno osjećate i takvu energiju emitujete. Kako ćete dosta vremena provoditi sa velikim brojem ljudi, pred kraj mjeseca malo se osamite kako bi mogi da saberete utiske i da malo obnovite energiju. Slobodni mogu imati više karćih ljubavnih avantura. Karijera je u principu dobra, ali se u vama budi mašta i kreativnost i to želite nekako da pretvorite u novac. Puni ste ideja za biznis. Sada je pravo vrijeme da ih ostvarite