Mjesecima je prodaje: UKLETA KUĆA ROBIJA VILIJAMSA

Onlajn kuća prolazi odlično, svi kliknu da je pogledaju. Ali u stvarnosti, ona stoji već mjesecima tako i ništa se ne dešava

Prodaja veleljepnog zdanja pjevača Robi Vilijamsa, sudeći po glasu koji ga bije, mogla bi da ide znatno teže od onoga što je vlasnik vjerovatno očekivao. Prodavci takvih imanja koje nose epitet “ukleta” moraju biti uporni, to jest da se od starta pripreme na to da nekretninu neće olako i na brzinu prodati, kao ni po tržišnoj cijeni.

Robi Vilijams odbija da spusti cijenu za svoju vilu, koju prodaje za 6.75 miliona funti. On ju je stavio na prodaju u septembru prošle godine, ali za jedan od razloga zašto niko neće da je kupi može biti kriv upravo on.

Naime, kuća pjevača izaziva veliko interesovanje ljudi i na sajtu gdje se prodaje se redovno pregleda. Ona se sastoji od sedam spavaćih soba, velike kuhinje, prostrane dnevne sobe sa velikim kaminom, helipada i velike bašte.

U njoj je pjevač živio sa suprugom Aidom i njihovo četvoro djece – Teodorom, Čarltonom, Kolet i Boom. Izvor blizak pjevaču kaže da je veliki problem u tome što Robi odbija da spusti cijenu.

“Vila i cijelo imanje su predivni, ali cijena je možda previše visoka za današnje uslove. On ne želi da se spusti sa cijene na koju je kuća procijenjena. To im izaziva glavobolje”, kaže izvor i dodaje:

“Onlajn kuća prolazi odlično, svi kliknu da je pogledaju. Ali u stvarnosti, ona stoji već mjesecima tako i ništa se ne dešava”.

Pored previsoke cijene, postoji još jedan razlog koji možda odbija potencijalne kupce. Naime, gostujući u jednom podkastu, glumac je nagovijestio da mu je kuća možda ukleta.

“Izaziva mi jezu. Tedi (sin) mi je rekao da ga soba plaši i da mu se ne sviđa ta kuća. Ja sam mu rekao da plaši i mene i da ne mora više tamo da spava”, rekao je glumac.
On je pokušao da se izvuče, govoreći da su se njegova supruga i on baš u toj vili najviše i ludo voljeli, ali izgleda da to nije uvjerilo potencijalne kupce.