Misterija: VOZAČ TVRDI DA GA JE DUH PRESREO NA PUTU, IMA I SNIMAK!

Australac Mitch Kuhne objavio je na svome profilu na Facebooku snimak koji će vas, ako ništa drugo, pošteno zbuniti. Naime, dok se u društvu majke vozio pored Bardije, južno od Sydneyja, usred vožnje je u lijevoj traci ugledao misterioznu nisku figuru.

Kuhneu se učinilo da je u pitanju dijete koje prelazi autocestu, a istog je dojma ostala i njegova majka koja je odmah dohvatila mobitel i obavijestila policiju.

Samo 44 minute Kuhne je policiji pokušao proslijediti i snimku s kamere kako bi bila od pomoći pri potrazi, ali mu je rečeno da za time nema potrebe jer je dijete već nađeno i vraćeno roditeljima.

Kada su istu informaciju kao potvrdu pokušali dobiti i novinari australskog Daily Maila, iz policijske stanice Macquarie Fields im je odgovoreno da patrole ništa nisu uspjele pronaći i da je potraga u međuvremenu prekinuta, što je dovelo do nove misterije jer Kuhne ima i snimak koji govori drugačije.

Figura se ipak kretala?
Bilo kako bilo, brojni akteri su pokušali odgonetnuti što je on to zatekao na autocesti u večernjim satima, ali zasad nikome nije uspjelo. Iz analize su zaključili da je figura imala iza sebe sjenu, a uz to se mnogima učinilo i da je koračala.

Upravo iz tog razloga se pojavila teorija o duhu nekog djeteta, ali realno govorimo i o čitavom nizu drugih mogućnosti.