Mislite da ste pronašli ljubav svog života? Odgovorite na ova pitanja i saznajte istinu!

Šest je ključnih pitanja koja pokazuju da li je osoba s kojom ste u vezi zaista prava za vas

 
Bez obzira da li ste među onima koji vjeruju u svoje srodne duše, verovatno ste se zapitali da li ste ipak s pravom osobom s kojom biste mogli da provedete cijeli život.

Odgovorite na ova pitanja i dobićete odgovor na pitanje: Da li je osoba s kojom ste u vezi zaista prava za vas?

1. Da li volite i prihvatate osobu kakva je sada?

Ako mislite da ćete nekoga promijeniti, nećete. Možda ćete uspjeti da ga nagovorite da ode s vama na čas joge koju vi toliko obožavate ili da proba novo jelo, ali osobu bi trebalo da prihvatite onakvu kakva ona jeste, ali i da budete sigurni da s takvom osobom možete na duge staze…

2. Gubite li sebe?

Da li zaista želite da budete u vezi u kojoj morate da krijete svoja osjećanja, pazite na svaki svoj korak i izraz lica? Ne bi trebalo da se pretvarate da ste neko drugi kako biste bili prihvaćeni. Ta osoba nije za vas. Ovo nije film u kojem bi trebalo da glumite neku ulogu, ovo je vaš život!

3. Ima li hemije među vama?

Da li vam zbog te osobe srce jače kuca? Hemiju ne možete proizvesti ako ona među vama ne postoji. Seks nije najvažnija stvar u vezi, ali je svakako bitna stavka. Ako ne osjećate fizičku privlačnost, mogli biste se lako naći prevareni.

4. Osjećate li se loše?

Ako tražite utjehu u hrani, zadržavate se u svoja četiri zida i vaši bližnji vas često ispituju da li ste dobro? Jeste li zaista u zdravoj vezi za cijeli život?

5. U vezi ste samo da biste bili s nekim?

Ako su svi oko vas u nekim dugim vezama ili brakovima, jeste li i vi u vezi samo da ne biste bili sami? Nemojte forsirati nešto što ne ide, ima još mnogo ljudi tamo negde, a i vas čeka ona prava osoba. Budite strpljivi, vjerujte u sebe i imajte na umu da zaslužujete smao pravu ljubav i ništa manje od toga.

6. Šta vam govori intuicija?

Ako vam vaša intuicija govori da to možda i nije to, poslušajte je.