MIROSLAV ILIĆ I SLAVIŠA ŽUNGUL: NESUĐENI PUNAC I ZET

Osamdesetih godina svi su u estradnim kuloarima znali da Miroslav i Žungul vole majku Mirjanu i njenu kćerku Dijanu. Čak su se njih dvojica šeretski oslovljavali sa punac i zete.

Miroslav se osamdesetih godina ljubako sa  Mirjanom Antonović, koja ga tereti za očinstvo nad njihovim zajedničkim sinom. Istovremeno, Slaviša Žungul, velika nogometna zvijezda se potajno sastajao sa Mirjaninom kćerkom Dijanom

Dosta toga se u zadnje vrijeme piše o Mirjani Antonović, ljubavnici Miroslava Ilića, koja ga optužuje za očinstvo nad sinom Devinom. U ovoj drami Mirjana, čini se, prvi put govori istinu o svome životu. Bar kad je riječ o vanbračnom njenom sinu rođenom u „tajnoj ljubavi“ između Miroslava i Mirjane polovinom osamdesetih godina prošlog vijeka.

Sudskim putem će se utvrditi eventualno Ilićevo očinstvo, ali se nikada neće utvrditi pozadina cijele ove ujdurme. U pozadini, kao naručioci, cijelog projekta su Brena i Saša Popović, s kojima je Miroslav Ilić u sukobu još od devedesetih godina prošlog vijeka.

Mirjanu su kao „estradnu“ djevojku poznavali prije Miroslava mnogi estradni lafci. Između ostalih, i Kićo Slabinac. Žena je sjajno izgledala i nije bilo estradne zvijezde da za njom ne luduje.

Ona je uvijek se „lijepila“ za najveće zvijezde i biznismene. Čak je u taj svijet počela uvoditi i svoju kćerku Dijanu.

I danas se prepričava zanimljiva zgoda sa AS-ovog izbora Miss Jugoslavije 1987. godine, održanom u Novom Sadu. Tada je Mirjana bila „u šemi“ sa Ilićem, a njena kćerka sa Slavišom Žungulom, čuvenim fudbalerom „Hajduka“.

Na toj priredbi Miroslav je bio glavna zvijezda, a u žiriju je sjedio Žungul. Svi su u kuloarima znali da vole majku i kćerku. Čak su se Miroslav i Žungul, šeretski oslovljavali sa punac i zete.

Miroslav i Mirjana

Ipak, svi su se više divili Ilićevoj ljubavnici! Čak je i Slaviša priznao da mu je „bolja punica od djevojke“. (aura.ba/E.M.)