Mira Lukić (73) iz Vogošće: Bol u plećki su otklonile ruke Redžepa Hanića!

Dr. Redžep Hanić

Mira Lukić (73) iz Vogošće: Bol su otklonile ruke Redžepa Hanića!

– Negdje prije pet godina, počelo me žigati međ’ plećkama. Išla sam i travarima i bioenergičarima, na fizikalne, primala injekcije…čak sam išla i na namještanje atlasa. Snimci su ukazali na uklještenje pršljenova – kazala nam je u telefonskom razgovoru naša redovna čitateljka Mira Lukić.

U kratkim crtama ispričala nam je kako je u penziji te da je prije rata radila u jednoj konfekcijskoj firmi. Auru čita redovno pa kad su je zadesile nevolje u vidu nesnosnih bolova, na stranicama Aure je odlučila potražiti spas.

– Oficijelna medicina mi nije pomogla pa sam krenula obilaziti ove iz reda alternativne. Međutim, kod mene su jedino bile efikasne terapije Redžepa Hnića. Od treće sam osjetila poboljšanje i zaspala prvi put bez bolova, a ukupno sam ih na šest bila. Prvi put sam mu otišla 25. novembra sad već prošle godine.

– Hajde reko’ da još ovo pokušam, pa ili hodži da idem – kroz smijeh nam govori vesela Mara.

Uslijedilo je naše čuđenje i konstataciju da “mare” ne idu hodžama.

– Nevolja vas natjera da se za slamku uhvatite. Meni je sad dobro, a ako me opet zaboli, barem znam gdje ću pomoć tražiti. Prezadovoljna sam…kazala je Mara.

 Hodži 20. 000 maraka

Iz svoje prakse, Redžep Hanić izdvaja slučaj 24-godišnje Elme G. iz Sarajeva, oboljele od cerebralne paralize.

– Njenim su roditeljima rekli da je nestalo kiseonika u inkubatoru i da je to uzrok cerebralne paralize. Očajni su roditelji 24 godine obilazili raznorazne iscjelitelje; rekli su mi da su skoro nekom hodži dali 20.000 maraka, a on im je obećao da će djevojku dići na noge. Ja sam im rekao da ona nikad neće moći hodati, da je za nju jednostavno kasno. Naljutili su se i otišli, a kasnije opet vratili, priznali da sam u pravu. Mojim terapijama joj je popravljena kvaliteta života, osposobljena je za samostalan život i to je sve. Kad se ranije reaguje, može doći do stopostotnog poboljšanja – tvrdi Hanić.

 Šta kad štitna oboli…

– Skoro svakodnevno mi u ordinaciju dođe neko ko se žali na problem sa štitnom žlijezdom. Donesu i nalaze, međutim, ili nešto s parametrima nije u redu ili, ne znam, ali moj pregled pokaže da je sa štitnom sve u redu. Simptomi koje osoba osjeća nisu povezani sa štitnom. Mora da su parametri kod naših ljekara prevaziđeni. Ljudi se džaba truju lijekovima. Jedna moj tretman pokaže da je štitna zdrava, drugi ukloni simptome eke treće bolesti i osoba zdrava, sretna.

U Relax ordinaciji takođe možete dobiti čajne mješavine za:

Porodični čaj za sve uzraste

Čajnu mješavinu za želudac sa probavnim traktom

Upalne procese mokraćnih kanala

Za probleme masne i uvećane jetre

Protiv noćnog znojenja

Probleme uvećane prostate

Za grlo i kašalj, gripu i prehladu

Dijabetes (šećerna bolest)

Deformaciju zglobova sa prisutnim virusom

Depresivna stanja, stres

Nesanicu

Smanjenje seksualnog nagona kod maloljetne djece

U RELAX ORDINACIJI MOŽETE DOBITI TINKTURE ZA

Suzbijanje pucanja kapilara i probleme sa hemeroidima

Oštećen sluh (slab ili skoro potpuno oštećen) i za curenje uha i zujanje

Bakteriju ešerihiju koli

Curenje iz nosa i virus u grlu

Medni preparat za otapanje kamena u bubregu

 

Komentari

komentara