Miodrag Komatina (48) iz Beograda više ne strahuje od dijabetesa: Ne odvajam se od flašice Krnjićevog čaja!

 “Možda ne znamo što imamo dok to ne izgubimo. Ali, možda je istina da ne znamo što nam nedostaje dok to ne nađemo” – poznata je mudrost Ive Andrića. Ja sam to pronašao, pronađite i vi! Mirsadova terapija je od mene stvorila čovjeka punog optimizma i nade. Osećam se bolje, zdravije i sretnije – poručuje Miodrag

Zvanična medicina još uvijek nije uspjela pronaći lijek za dijabetes – bolest koja zagorčava živote više od 220 miliona ljudi širom svijeta. Apoteke nude bezbroj različitih tableta, a ljekari kao programirani svojim pacijentima savjetuju da uzimaju insulin, smanje obroke, ograniče unos alkohola, slatkog i slično… Sve su to stvari koje mogu samo privremeno ublažiti simptome,  ali ne i definitivno poraziti ovu bolest. Ipak, mnogi zaljubljenici u prirodu i alternativnu medicinu znaju da lijeka itekako ima, i to u obliku sirupa i čajeva konjičkog čudotvorca, Mirsada Krnjića.

U djelotvornost Krnjićevih preparata za veoma kratko vrijeme uvjerio se i 48-godišnji Miodrag Komatina iz Beograda.

  • Kažu, “davljenik se hvata za slamku” kako bi se spasio, ali Krnjićeva terapija nije slamka već ruka podrške i spasa! Priznajem, u početku sam bio nevjerni Toma, ali na svojoj koži sam osjetio da je ova metoda prava stvar. Mirsadov konjički sirup je efikasan lijek za dijabetes – rekao nam je Miodrag na početku razgovora.

 Razdražljiv, umoran i nesretan

Miodrag koji danas radi od kuće kao “freelancer” od šećera i visokog krvnog pritiska je obolio tokom rada u banci gdje je godinama bio izložen velikom stresu.

  • Zbog velikog obima posla i stresa kojim sam u tom periodu bio izložen od strane mojih pretpostavljenih završio sam u bolnici gdje mi je konstatovan dijabetes i hipertenzija. Poslije toga sam se vratio na posao u banci i doktori su mi prepisali terapiju, a šećer mi je u to vrijeme varirao od osam do deset jedninica. Ubrzo sam dobio otkaz, i više nisam odlazio kod ljekara – kaže Miodrag koji kao glavni okidač bolesti navodi stress, ali i nezdrav način života.

 

  • Radio sam po 12 sati dnevno, slabo se kretao, preskakao obroke… Jedna stvar je vodila ka drugoj i tako se stvorio taj voz loših navika. Tokom oktobra prošle godine osjećao sam se jako loše. Bio sam razdražljiv, umoran, jednom rječju – nesretan. Na nagovor moje supruge otišao sam kod endokrinologa gdje mi je izmjeren tromjesečni šećer od 11.5 jedinica, a jutarnji 17.5 jedinica.Nemajući izbora, odmah sam počeo koristiti insulinsku terapiju.

 

  • Tačno se sjećam, bio je oktobar mjesec, utorak – dan kada sam došao kući i bio spreman da ubrizgam dozu insulina. Nije mi bilo prijatno, ali sam prelomio u glavi jer sam čuo da je dijabetes neizlječiv. Shodno tome bio sam spreman da sa time nastavim da živim – priča nam Miodrag.

Konjički čudotvorac Mirsad Krnjić

 Suze radosnice

Krajem avgusta 2019., Miodragov brat, inače taksista, ispričao mu je kako je vozio i upoznao čovjeka koji liječi dijabetes. Vođen pričom da je dijabetes neizlječiva bolest, Miodragu je na prvu bilo teško da prihvati da postoji lijek. Ipak, nešto mu nije dalo mira, pa je potražio dodatne informacije o doktoru Miši Vučkoviću koji sarađuje sa Mirsadom Krnjićem i koji su zajedničkim snagama izliječili preko 600 dijebetečara.

 

  • Naišao sam na samo pozitivne komentare. Odlučio sam da ga nazovem, a doktor Mišo mi je brzo ulio nadu, odlučan da mi pomogne. Odradio sam sve potrebne analize, prikupio potrebnu dokumentaciju i zajedno sa svojom porodicom otišao kod dr. Miše i njegove žene Ane. Taj dan nikada neću zaboraviti, kao ni moja žena i djeca. Izašli smo iz stana umrljani suzama radosnicama. Ne mogu vam opisati taj osjećaj, kada vam neko ulije nadu da postoji bolje sutra – kazuje Miodrag.

Nakon višesatnog razgovora sa Mišom i Anom, Miodragu je preporučena terapija konjičkog čudotvorca Mirsada Krnjića.

  • U večernjim satima 13. oktobra počeo sam sa biljnom terapijom. Poboljšanje sam osjetio već sutradan. Mirsadova terapija mi je dala vjeru u izliječenje i život. Svakog jutra čim otvorim oči slijedi mjerenje šećera. Nakon toga popijem čašicu sirupa i sažvaćem par listića čuvarkuće. Petnaest minuta kasnije popijem Krnjićev čaj kojeg čuvam u fašici u svuda nosim sa sobom. Tokom dana pokušavam da ubacim i malo fizičke aktivnosti – lagana šetnja na suncu kako bih upio malo vitamina D – objašnjava Miodrag.

Dr. Mišo i Ana

  • Poslije otprilike mjesec dana i potrošene prve terapije šećer sam doveo u normalu. Jutarnji je iznosio 4,4 jedinice, a u tri sata ujutro 4,2. Zahvaljujući izuzetnim ljudima, doktoru Miši, njegovoj supruzi Ani i naravno gospodinu Mirsadu Krnjiću, uspio sam da smanjim šećer i vratim se u život.
  • Smršao sam, pokretniji sam, a jutarnji šećer je 26. Februara 2020. godine iznosio samo četiri jedinice! Doktor Mišo mi je na početku odmah rekao da ću se izliječiti i ja vjerujem da će tako i biti! Terapiju ću nastaviti da koristim jer sam siguran da osim šećera, ona liječi i sve drugo! Bolji sam, zdraviji i sretniji čovjek – zaključio je Miodrag Komatina.

KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA: 061/742-830, 061/383-325 ili 065/872-472. Pozivni za BiH 00387.