Milena S. iz Sarajeva: Karcinom dojke pobijedila sam bez skalpela i hemoterapije!

Po terapije kod profesorice i doktorice Šuhrete Seke Trobradović, Milena je došla početkom ove godine. Nešto ranije, imala je zakazanu operaciju koju je prolongirala želeći na sebi isprobati čudesni lijek – Eliksir sa Kavkaza. Četiri mjeseca kasnije – karcinom sa dojke se povukao, ostale su samo dobroćudne ciste. Još dva mjeseca kasnije, nestale su i ciste. Milena je danas potpuno zdrava žena koja je odlučila priču o svom ozdravljenju – podijeliti i sa drugima…

Nestanak karcinoma na dojci ili bilo kojem drugom dijelu tijela nakon terapija kod sarajevske profesorice i doktorice Šuhrete Seke Trobradović, odavno se ne može nazvati čudom ili pukim slučajem. Jer, doktorica Seka, čudotvorka, samo je u posljednjih godinu dana svojim pristupom bolesti – izliječila na stotine oboljelih od raka dojke, debelog crijeva, pluća…

Decenijama unazad, dr. Trobradović se čini jedinom nadom za sve one sa istim ili sličnim problemima.

– Šteta je što zvanična medicina na bolji način ne koristi znanje dr. Trobradović – kaže na početku razgovora za Auru Milena A. iz Sarajeva.

Povratak otpisanih

Ona je samo jedan u nizu Šuhretinih pacijenata koji su zahvaljujući Eliksiru sa Kavkaza – spoznali kako se vratiti iz otpisanih.

– Iskrena da budem, i ja sam u bolnici i čula za dr. Trobradović i bila upućena na nju – kaže Milena.

Milena ne govori napamet. Pokazuje nam i ljekarske nalaze. Govori vrlo hrabro i samouvjereno upućujući mnoge savjete ženama sa sličnim problemom.

– A kako ne bi bila sretna, karcinom dojke izliječila sam bez skalpela, hemoterapija, bolova – kaže Milena.

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

Njoj su ljekari, ispričala nam je hronologiju svoje agonije, karcinom na lijevoj dojci dijagnosticirali dva dana prije napunjenog 34. rođendana. Malo je reći da je bila očajna. Spremala se na operaciju, o čijem ishodu nije smjela ni željela ni razmišljati.

– Kad sam od svoje doktorice čula hvalospjeve o radu Šuhrete Trobradović, odlučujem da mi nož bude posljednja opcija.

– S hrpom nalaza, tužna i zabrinuta, pojavljujem se u ordinaciji dr. Trobradović.

Nema predaje

– Najbitnija je hrabrost. Ako se žena preda, to je uveliko gore po nju. Ili ako nema podršku najbližih.

– Dušo, tebi svakako nož ne gine, pa što ne bi probala i ove terapije – bila je oprezna s riječima utjehe moja stara mati.

– Muž je bio nešto suzdržajniji, ali ipak, podrška. Otac se ponudio da ide sa mnom kod dr. Trobradović, kao i sestra. Odlučila sam otići sama – prisjeća se Milena.

S dr. Trobradović odmah je našla zajednički jezik. Započela piti Eliksir sa Kavkaza. Počela nositi Cedar neutralizer ploču. Posljednji ljekarski nalazi koje je Milena radila oduševili su i ljekare. Od zloćudnog karcinoma, prvo je ostala samo bezopasna cista. Potom je nestala i ona.

– Moram naglasiti da nisam koristiula nikakve druge terapije. Samo lijekove od dr. trobradović. Po njenom savjetu, promijenila sam režim ishrane. Ne samo da sam izbjegla operaciju i sačuvala grudi, nego se osjećam zdravije engo ikad ranije – kaže Milena.

Kontakt dr. Tobradović: (061/320-726)

error: Content is protected !!