Metoda 15-15-15: Tajna sjajnog izgleda Dženifer Aniston

Osim toga što ima dobre gene i redovno vježba, za mladolik izgled Dženifer Aniston zaslužne su jednostavne stvari od kojih nikada ne odstupa.

“Hidratacija i dovoljno sna su najbitniji. Bez spavanja vaše tijelo ne obnavlja ćelije i ne odmara se, a ako se dovoljno ne hidrirate koža vam se suši. Nemojte zaboraviti na te dvije stvari, rekla je glumica jednom prilikom i dodala da dnevno provede barem 15 minuta na suncu, jer joj daje energiju i vraća pozitivne misli. Glumica jako vodi računa o ishrani i ističe da uspijeva da odoli nezdravoj hrani.

 

“Mogu da pojedem samo jedan čips iz cijele kesice. Znam, nekima je to jako iritantno“, rekla je Dženifer i naglasila da je umjerena i u piću.

“Popijem najviše dva do tri pića, čistu margaritu bez šećera ili martini. Ne zanimaju me egzotična pića, ni kokteli. Kada sam se uselila u svoju kuću nekoliko ljudi mi je dalo tekilu kao poklon za useljenje. U kući imam podrum sa svim mogućim žestokim pićima, pa ako dođete kod mene, možete piti što god poželite“, našalila se glumica u razgovoru za magazin “InStyle“.

Dženifer redovno vježba, a pilates joj je omiljena rekreacija.

“Prošle godine sam imala povredu, pa sam zbog toga mogla da idem samo na pilates koji inače obožavam. Ipak mi je nedostajao onaj znoj koji se pojavi kad se tek vratiš treninzima, pa sam se čim sam mogla vratila na svoj uobičajeni režim treninga 15-15-15. To znači da 15 minuta vozim bicikl, 15 minuta radim na eliptičnom trenažeru i onda još 15 minuta trčim“, rekla je glumica.

error: Content is protected !!