Melanija pod lupom astrologa: PRVA DAMA KOJA NEMA UTJECAJA NA POLITIČKE ODLUKE SVOG MUŽA!

Moralno je čvrsta, odana ali i veoma sujetna. Cio život teži materijalnoj sigurnosti. Voli autentične predmete, ručne radove, rijetke umjetnine.

Astrolog Milan Ristanović uradio je natalnu kartu Melaniji Trmp

Melanija Tramp je rođena u znaku Bika, sa mjesecom u Jarcu pri rođenju. Sigurna i pouzdana osoba. Iako veoma osjećajna gotovo nikada ne pokazuje svoja osjećanja, naročito javno. Veoma se plaši povređivanja, pa zato zauzima naizgled proračunat stav. Dobra je u biznisu i politici. Svoje potomke vaspitava konzervativno, teško podnosi njihovo osamostaljivanje, jer ima prenaglašen osjećaj odgovornosti. Moralno je čvrsta, odana ali i veoma sujetna. Cio život teži materijalnoj sigurnosti. Voli autentične predmete, ručne radove, rijetke umjetnine.

Njen planet zaštitar je Merkur. Merkur donosi spretnost, inteligenciju, razum, rječitost ali i nervozu i nestalnost. Ima dar za trgovinu. Njena boja je crvena, broj 3, dan srijeda, a biljka lovor.

Melanijin muž je u velikoj žiži javnosti cjelog svijeta. Počeo je odmah oštro povlačiti poteze za koje su svi mislili da su samo dio predizborne kampanje. Zamjerio se mnogim moćnicima i zbog toga su im oboma ugroženi životi. Oni to znaju i nije im lako. Njena godina za dokazivanje i pokazivanje je bila 2018. i to je to, njen domet najveći. Ona nema nikakav utjecaj na političke odluke njenog muža ali on svejedno ima lijepo mišljenje o narodima Balkana i istočne Evrope i zna gdje se nalazimo za razliku od ranijih predsjednika jedne od 3 najmoćnije države svijeta.

Svijet generalno očekuju velike promjene, niko ali niko ne može sa sigurnišću reći kako će se sve to odvijati u narednim godinama. Amerika će se više baviti svojim problemima nego nama. Najvažnije je da sačuvamo mir i da ne diramo ove granice kakve god da su. Jednog dana će se države bivše Jugoslavije ujediniti u nešto poput odlazeće Evropske unije ali još nije sazrelo vrijeme za to.

(aura.ba)