Meghan Markle će na svom vjenčanju prekršiti stogodišnju svadbenu tradiciju?

Megan i Hari će se vjenčati u maju

Meghan Markle na svome će vjenčanju za princa Harryja, sudeći prema novinskim napisima, prekršiti nekoliko običaja kraljevskih vjenčanja. Posljednja je novost da govor na vjenčanju neće tradicionalno održati mladenkin otac, već neko drugi

Na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja u maju očekuje se 800 gostiju, a mladenci se za svoj veliki dan ne boje prekršiti tradiciju kraljevskih vjenčanja. Krše je već samim odabirom mjeseca vjenčanja jer je kraljica Viktorija smatrala da je maj nesretan mjesec, a i Meghanin odabir djeveruša krši protokol – imat će i odrasle i mlađe djeveruše.

Posljednja je novost ta da će 36-godišnja bivša glumica zaobići još jedan veliki svadbeni običaj koji postoji već nekoliko stoljeća. Naime, na svečanom primanju u dvorcu Windsor govor neće održati mladenkin otac Thomas Markle, već će se gostima obratiti sama mladenka.

Mnoge mladenke ne bi mogle zamisliti da održe govor pred masom od 800 gostiju i za taj potez zaista treba hrabrosti, ali bivšoj glumici koja je itekako vješta u držanju javnih govora te je govorila i na UN-ovu ženskom samitu, to ne bi trebao biti veliki problem.